Eleganta discreta, accesoriu ce nu se demodeaza niciodata

Eleganta discreta, accesoriu ce nu se demodeaza niciodataNe-am obisnuit sa credem ca eleganta discreta ce bate usor inspre tonuri clasice este un atribut ce vine odata cu inaintarea in varsta. Specialistii frumusetii de la salonul Exclusive Hair Style ne vor arata, cu ajutorul Roxanei Tanase, castigatoarea revistei TONICA, faptul ca eleganta este poate singurul accesoriu mereu la moda, indiferent de varsta sau anotimp.

 

 

Roxana are 22 de ani, este din Bucuresti, a terminat de curand Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene, iar acum se pregateste pentru inscrierea la master si pentru cautarea unui job. Misiunea noastra in slujba frumusetii se incheie insa aici, deci nu putem decat sa ii uram noroc.

 

Machiaj natural pentru evidentierea trasaturilor

Eleganta nu este compatibila cu machiajul strident. De aceea, Ileana Popescu, make-up artist, alege pentru Roxana un machiaj natural de zi ce ii pune in evidenta trasaturile fara a incarca in mod neplacut aspectul general. Jocul de umbre realizat in machiajul ochilor corecteaza senzatia de ochi mici, cu usoara orientare descendenta. Tenul Roxanei, ce nu are prea mari probleme, este uniformizat cu ajutorul unei pudre libere. Genele scurte sunt „puse la punct” cu un rimel pentru volum si alungire, iar buzele capata volum prin aplicarea unui gloss peste rujul in nuante discrete.

 

Tunsoare naturala pentru aranjarea rapida

Pentru aranjarea parului Roxanei nu se apeleaza la o schimbare a culorii, naturalul fiind unul dintre atuurile ei. Tunsoarea este aleasa de Dana Visanescu, hair-stylist, tot in spiritul naturalului, fiind in acord in acelasi timp cu tendintele si cu varsta. Tunsoarea, usor de aranjat, contureaza delicat forma fetei, punand ochii in evidenta.

 

 

{besps}articole_septembrie/schimbaredelook|width=450|height=450{/besps}

 

Rozul metalic, explozie in natural

Ceea ce da un accent de energie intregului aspect sunt unghiile, pentru care Dana Costache, nail-artist, alege o nuanta de roz metalic. Astfel, Roxana pastreaza tendintele sezonului estival fara a trece insa de granita discretiei. Culoarea, precum si forma unghiilor, ii pun in evidenta mainile delicate cu degete lungi si subtiri.

 

Text: Irina Chelarescu