Ileana Cosanzeana, versiunea 2009

Ileana Cosanzeana, versiunea 2009Ileana Cosanzeana este simbolul frumusetii feminine a poporului roman. Intre timp, insa, nici Fat-Frumos nu mai merge pe calul mare, consumator de jaratec, si nici domnita nu se mai vede obligata sa aiba parul de aur.
Pentru parul de aur al Nicoletei, castigatoarea TONICA, Gina Aron, hair-stylist, decide sa pastreze lungimea, insa dinamizeaza look-ul cu o tunsoare asimetrica, scoasa in evidenta prin suvite violet si blond luminos. Cositele de aur se transforma insa in bucle naturale bej cenusiu, ce pun in evidenta trasaturile fetei si deschid tenul.


Roz pal pentru… fata imparatului
Si poate nu este fata imparatului, dar cu siguranta Nicoletei ii sta foarte bine cu manichiura roz pal ce ofera o eleganta atemporala. Crema si uleiul hidratant pentru cuticule aplicat de Georgiana Nae, nail-artist la Chic Salon, aduc la final stralucirea… de basm.

Si daca domnita iese in club?
Pentru idealul feminin 2009, Mirela Pancu, make-up artist, propune un machiaj de seara ce pune in evidenta ochii migdalati ai Nicoletei. Albastru este combinat cu nuante calde de bordo, roz si gri. Si cum accentul a fost pus pe ochi, pentru buze se foloseste un gloss natural. Acum domnita trebuie sa straluceasca, deci fondul de ten, pudra pentru liminozitate si blushul roz sunt indispensabile.

… ca de n-ar fi fost nu s-ar fi povestit.

 

Text: Irina Chelarescu
Foto Mihnea Ratte