Incalzeste-ti iarna cu zambete senine!

Incalzeste-ti iarna cu zambete senine!Frigul nu este cu necesitate legat de temperaturile scazute aduse de iarna, ci este, nu de putine ori, o stare interioara. Specialistii de la Glamour Salon Expert o vor ajuta pe castigatoarea revistei TONICA, Miruna, sa redescopere frumusetea si caldura zambetelor senine in anotimpul rece.

 

Miruna Dobrin are 22 de ani, este din Bucuresti si este studenta la Facultatea de Business si Management in cadrul Aston University din Birmingham, Anglia. Noua schimbare de look oferita de TONICA o va ajuta sa se simta mai sigura pe ea in perioada examenelor.

 

{besps}articole_decembrie/incalzeste_iarna|width=450|height=450{/besps}

 

Aurul sarbatorilor pe pleoapele tale

Pentru machiajul Mirunei, Ana Matei, make-up artist, alege nuante naturale, perfecte pentru un look de zi. Nuantele de maro accesorizate cu o nota discreta de auriu vin sa puna in evidenta albastrul clar al ochilor. Gloss-ul natural adauga stralucire, conturand cu caldura zambetul jucaus al Mirunei.

 

Schimbari mici pentru diferente mari

Marile schimbari de look nu presupun mereu modificari semnificative, ci mai degraba reinterpretari. Alexandru Barbulescu, hair-stylist, stie cu siguranta acest lucru si alege pentru Miruna o coafura lejera, cu bucle discrete, care sa incadreze perfect forma fetei. Si pentru ca se doreste pastrarea naturalului, nu se intervine asupra culorii parului, ci se pune accentul pe ingrijirea lui corespunzatoare in perioada rece: hidratare si protectie in fata agresiunilor vremii.

 

Rosu metalizat pentru ocazii festive

Perioada lacurilor de unghii mate nu putea dura o vesnicie. Stai linistita, nu este vorba despre o intoarcere la variantele sidefate folosite de mamele noastre. Gina Dumitru, nail artist, ne recomanda, ca ultima tendinta, culorile metalizate. Prin urmare, rosul metalizat si-a gasit locul perfect pe unghiile Mirunei, dupa tratamentul cu granule relaxante si masajul cu rol de tonifiere.

 

 

Text: Irina Chelarescu