Ingrijirea ultrapersonalizata a parului: in ce consta metoda care insanatoseste vizibil podoaba capilara

Parul fiecarei persoane are un profil energetic unic, asemenea amprentelor digitale, concept care sta la baza unei experiente unice a ingrijirii parului prin ultrapersonalizare.

La finalul lunii iulie, in salonul GETT’S Color Bar Park Lake, s-a lansat System Professional, un nou brand de lux pentru ingrijirea parului de la Professional Brands, care foloseste metode precise de diagnoza si consultanta oferind solutii ultra-personalizate de ingrijire in salon si acasa, astfel incat parul sa-si recapete energia vie.

Datorita formulei inovatoare ENERGYCODETM COMPLEX, parul poate fi vizibil transformat.

„Desi cheratina reprezinta 96% din structura parului, noi cercetari indica faptul ca,  lipidele, care sunt in proportie de numai 4%, au o influenta activa unica, mai exact se comporta adesea asemeni unui ciment pentru «caramizile de cheratina». Asigurarea unor niveluri optime de cheratina si lipide in par este cheia pentru schimbarea  structurii si transformarii acestuia”, dupa cum explica Arabella Zadic, Brand Ambasador System Professional.Ce inseamna un par cu energie?

„Un par cu un nivel de energie optim este imposibil sa nu fie remarcat. Acesta raspunde foarte usor la tehnicile de styling, este maleabil, are stralucire, are un aspect proaspat si arata plin de vitalitate”, subliniaza Cristina Scrisu, Brand Ambasador System Professional.

ENERGYCODE-ul sau codul personal de energie al parului este identificat cu ajutorul unui sistem patentat de diagnoza si consultanta, denumit ENERGYCODETM Mapping. Stilistul expert foloseste aplicatia dedicata SYSTEM PROFESSIONAL ENERGYCODE APP si descifreaza nevoile specifice de ingrijire ale fiecarei persoane, in acord cu profilul sau de dorinte si nevoi.

Milioane de variante unice posibile

Sistemul de servicii si produse System Professional ofera accesul la peste 174 de milioane de combinatii posibile pentru tipurile de par. Acestea au la baza tehnologia ENERGYCODETM COMPLEX, o combinatie patentata de 4 ingrediente active, care sprijina parul sa-si recapete energia vitala, facandu-l puternic si maleabil ca in starea lui initiala, inainte de orice interventie sau tratament chimic.

Formula ENERGYCODETM COMPLEX include:

LIPIDE IDENTICE PARULUI – Acidul oleic si Glycerylmonooleat ajuta la pastrarea integritatii structurii firului de par prin intarirea si consolidarea celulelor de structura din par.

CAFEINA – Intensifica circulatia sangelui la nivelul scalpului si energizeaza radacina firului de par.

HISTIDINA – Actioneaza in doua moduri pe par: repara proteina naturala a firului de par si protejeaza impotriva efectelor nocive cauzate de radicalii liberi.

VITAMINA B3 AMIDE – Echilibreaza hidratarea scalpului, contribuind astfel la cresterea sanatoasa si plina de energie a firului de par. Astfel rezulta un par plin de energie, cu o structura uniforma si usor de modelat. Un par plin de miscare, stralucitor si care nu se electrizeaza.

Daca esti curioasa, poti testa diagnoza personalizata in saloanele GETT’S Park Lake si GETT’S Afi Cotroceni. Serviciul de consultanta este gratuit pentru clientii GETT’S.

Text: Oana Baltoc