Laptisorul de matca hraneste si hidrateaza tenul

Laptisorul de matca hraneste si hidrateaza tenulLaptisorul de matca este o substanta organica deosebit de complexa gratie continutului de proteine, grasimi, vitamine si substante minerale, ideale pentru mentinerea frumusetii pielii. Datorita aportului echilibrat de substante plastice, energice, reglatorii, laptisorul de matca hraneste si hidrateaza tenul. Se poate folosi in crème concentrate apoase, ionizari, masti, comprese, pulverizari.

Laptisorul de matca regenereaza si intareste imunitatea pielii datorita substantelor biologice active: enzime, aminoacizi, elemente componente ale colagenului. Conform cercetarilor stiintifice, utilizat intern, laptisorul de matca are un efect extraordinar de pozitiv asupra organismului uman.Tratament pentru piele neteda si matasoasa

La nivelul pielii, laptisorul de matca se comporta ca un biocatalizator al metabolismului celulei. Suprafata neteda, matasoasa a epidermei este dependenta in mare masura de starea fibrelor de colagen si elastina din tesut. In timpul proceselor fiziologice de imbatranire se ajunge la modificarea fibrelor de colagen si elastina, ceea ce duce la o scadere a elasticitatii si umiditatii pielii si la formarea de riduri.

Printr-o tratare periodica cu preparate care contin laptisor de matca celulele inactive pot fi reactivate prin aportul de elemente constitutive ale colagenului si elastinei. In compozitia laptisorului de matca a fost identificat un acid gras cu efect antibacterian, fapt care explica eficieta lui maxima in tratarea acneei vulgare.

La ce foloseste tratamentul cu laptisor de matca?

Tratamentul personalizat cu laptisor de matca previne formarea de cicatrice, regleaza secretia seboreica, ajuta la refacerea mantalei hidrolipidice a pielii. La nivelul pielii capului are un efect tonic, de refacere in cazul excesului de sebum si al devitalizarii firului de par.

Masca faciala regeneratoare, pe baza de laptisor de matca

O lingurita de crema grasa, o fiola cu laptisor de matca, o jumatate de lingurita de ulei de masline, o lingurita de miere de tei, o jumatate de lingurita de suc de lamaie.

Masca, impachetata se aplica pe fata astfel: se impatureste in 4 bucata de tifon, se face un orificiu pentru respiratie, dupa ce a fost inmuiat in apa calda si deasupra se pune o bucata de folie. Apoi fata se acopera cu un prosop cald. Se lasa 20 de minute, dupa care se face automasaj.

Text: Nelly Pfeiffer, Api-Estetic
C.A. Rosetti, nr.31, sector 2
Tel.: 021 211. 38. 27