Look elegant la orice varsta

Look elegant la orice varsta

Eleganta este in definitiv un atribut al spiritului alaturi de frumusete si gratie. Toate acestea insotesc fiecare varsta deci nu este necesar sa astepti pana la 35 de ani pentru a ti le etala. Specialistii de la salonul Kao Beauty au descoperit cu cateva miscari dibace eleganta Sabinei Ghiormescu, castigatoarea revistei TONICA.

Manichiura, accesoriul delicatetei
Cand a ajuns la salon Sabina avea o manichiura naturala si a recunoscut ca nu petrece prea mult timp ingrijindu-se de acest aspect. Raluca Gheorghe, nail-artist, respecta preferintele acesteia si alege o oja alba si o forma rotunda a unghiilor potrivita structurii mainilor. Si cuticulele au fost indepartate pentru a crea senzatia de alungire atat de eleganta.

spranceneAtentie la forma sprancenelor
Sprancenele au fost principala provocare in schimbarea de look a Sabinei.

Gabriela-Cherestes-make-up-artist
Gabriela Cherestes, make-up artist, le-a modificat forma egalandu-le si arcuindu-le, creand astfel senzatia de luminozitate a ochilor. Fardurile in culori vii potrivite varstei si un fard discret pentru pometi completeaza schimbarea.

Eleganta usor de intretinut
Pentru parul Sabinei schimbarile nu sunt foarte mari. O tunsoare naturala si usor de aranjat este Florin-Hent-hair-stylistperfecta pentru stilul ei de viata foarte activ. Parul este intins la baza si intors catre varfuri. Astfel Florin Hent hair stylist respecta preferintele castigatoarei nostre punand in evidenta si contururile fetei.

Text: Irina Chelarescu