Look-ul te traduce in ochii celorlalti

Look-ul te traduce in ochii celorlaltiDe multe ori nu este usor sa aratam celor din jur ceea ce suntem cu adevarat. Uneori un look potrivit ne dezvaluie indrazneala si puterea interioara si ne ajuta sa ne traducem in fata lumii.
Specialistii frumusetii de la centrul Chic Salon o ajuta pe Cristina, castigatoarea TONICA, sa isi descopere indrazneala si sa invete sa se bucure de ea si in ochii celorlalti.

Putere in reflexii violet si albastru
Pentru tunsoarea Cristinei, Marius Ciulin, hair-stylist, propune o varianta adaptata tipului de par usor ondulat. Astfel, bretonul asimetric usor de aranjat si filarea pentru mai mult volum in zona topului i se potrivesc de minune Cristinei. Pentru un plus de lumina si putere, se alege si jocul de culori: violet-albastru.

Stras discret pentru un plus de eleganta
Pentru a pune in valoare forma frumoasa a unghiilor, Georgiana Nae, nail-artist, foloseste o nuanta contrastatanta de rosu corai. Apoi aplica crema hidratanta si ulei pentru cuticule. Pentru un plus de eleganta, asaza simetric cate un stras pe o singura unghie a fiecarei maini.

Nuante de roscat pentru ochii verzi
Pentru un machiaj natural de zi Claudia Olteanu, make-up artist, foloseste un camuflaj pentru pistrui, urmat de un fond de ten in nuanta tenului si o pudra lejera si translucida pentru finisare. Pentru conturarea ochilor verzi, nuantele pamantii spre roscat sunt perfecte. Gloss-ul intr-o nuanta naturala pune in valoare buzele voluptoase ale Cristinei.

Text: Irina Chelarescu
Foto: Mihnea Ratte