Recapata-ti increderea la inceput de primavara!

Recapata-ti increderea la inceput de primavaraFrumusetea si increderea in propria persoina tin de bogatia interioara. De acord. Dar si ingrijirea corespunzatoare are un rol incontestabil. Mirela, castigatoarea revistei Tonica, a inteles importinta acestei legaturi si a ales sa se redescopere cu ajutorul specialistilor de la Cristi Pascu Salon.

 

Mirela are 22 de ini si lucreaza in domeniul asigurarilor. Ne-a marturisit ca a incercat de-a lungul timpului toate variintele posibile, fara a gasi o solutie salvatoare. Par mai lung, mai scurt, cu bucle incurajate sau cu incercare de indreptare, cu nuante care au trecut in timp de la saten, la brunet sau roscat. Sa vedem ce ii propun specialistii.

 

Volum natural, bucle in trend

 

Orice femeie isi doreste un par bogat. De multe ori insa, un par plin de volum este dificil de aranjat. Acesta este si cazul Mirelei. Celebrul hair- stylist Cristi Pascu ii propune o filare usoara a firului de par si o combinatie discreta de suvite in tonuri de blond si saten deschis. Ele urmaresc o imbogatire a culorii, obtinerea unei complexitati cromatice care sa sporeasca suavitatea pe care castigatoarea noastra o afiseaza. Se merge spre o linie usoara si naturala, la grinita dintre par intins (obtinut cu ajutorul lui Leo Impuscatu) si bucle lejere.

{besps}schimbare|width=450|height=450{/besps}

Machiajul de zi, accente discrete

 

Alina Teodorescu, make-up artist, o va ajuta cu siguranta pe Mirela sa castige increderea si admiratia celor din jur. Machiajul “smokey” in nuante calde (bej sidefat, portocaliu si maro) incalzeste si lumineaza tenul delicat, tratat initial dupa toate regulile cunoscute: baza de machiaj, fond de ten, pudra, blush. Gloss-ul natural, cu tenta orange, aduce vitalitatea necesara unui look de primavara. Pentru o privire profunda, Mirelei i s-au aplicat cateva fire individuale de gene false si doua straturi de mascara.

 

Inovatie si culoare pe unghiile tale

Pentru manichiura Mirelei, Gabi Constintin, nail-artist, propune o tehnica inovatoare ce, paradoxal, da intregului aspect o nota vintage. Secretul: un lac special, cu ajutorul caruia s-a obtinut un efect de separare a ojei de un mov prafuit.  Aceasta minevra a fost insa precedata de o exfoliere cu un gel special, hidratarea si masajul mainilor. Desi rezultatul final a fost unul spectaculos, accentul s-a pus pe ingrijirea unghiilor si secundar pe aspectul lor.

 

Text: Irina Chelarescu