Roz si negru, pentru sobrietati jucause

Roz si negru, pentru sobrietati jucauseLumea vestimentara este plina de clisee. „Pentru un look sobru ai incredere in negru, gri sau albastru. Pentru jocurile seductiei cu rosu sau mov nu poti gresi.”  Specialistii de la salonul Kao Beauty ne-au aratat insa, cu ajutorul Simonei Stancu, cum putem combina seriosul negru cu delicatul roz pentru a obtine un look de o sobrietate jucausa.

Ceea ce impresioneaza inca de la inceput la aspectul Simonei sunt trasaturile delicate ale fetei. Naturalul nu este insa de cele mai multe ori suficient daca nu este valorificat prin mici trucuri estetice.

schimbare-de-look-dupa2Bucle si breton intr-o parte? De ce nu?

Par lung si negru cu firul drept, usor aranjabil. Singura problema: lipsa unei forme care sa incadreze corespunzator forma fetei. Astfel, Florin Hent, hair-stylist, reuseste sa imbine, pentru un efect maxim, trei ingrediente esentiale: tunsoarea in scari, pentru volum, bretonul intr-o parte si buclele lejere la granita dintre controlat si intamplator.

Roz si negru, nimic indraznet. Si totusi…

Pentru a crea un contrast intre sobrietate si copilarie, machiajul si manichiura au ca puncte de plecare combinatii indraznete intre diferite nuante de roz. Jocul de roz si lila realizat de Mirela Niculai, make-up artist, in jurul ochilor precum si nuanta naturala a buzelor aduc luminozitate si dinamism. Mainile isi pastreaza delicatetea fireasca, purtandu-si culorile ca un inceput de primavara.

Text: Irina Chelarescu

 

{besps}martie_look_change{/besps}