Schimbari de toamna… look “anti-gri”

Schimbari de toamna… look “anti-gri”Roxana Obretin, specialist in schimbari de look la Magique Salon, impreuna cu Filipina Posdarie, castigatoarea revistei Tonica, ne arata cum griul poate deveni plin de stralucire in doar cateva miscari.

Cand Filipina a venit la noi avea un aspect neadecvat varstei si vitalitatii ei. Cu doar cateva jocuri de forme si culori, specialistii au reusit sa aduca viata si sens intregului tablou. Zambetul de la final vine ca o semnatura de artist.

Primul pas: coafura in tendinte

satenul stins se transforma in zeci de nuante de roscat. Noua culoare aduce luminozitate tenului masliniu al Filipinei.

 Forma este usor asimetrica si cu perciuni bine delimitati si aduce vitalitate si o incadrare mult mai delicata si eleganta a fetei. Bretonul asimetric pune in evidenta forma si culoarea ochilor.

Machiaj in vibratii de toamna
Conturarea in tonuri de maro-roscat a ochilor aduce asortarea fireasca cu nuantele parului. Rujul roz-portocaliu lumineaza, improspateaza si da senzatia de volum. Contrastul cu nuanta maslinie a tenului, sustinuta desigur de un fond de ten adecvat, este foarte reconfortant.

Roz pal pentru unghii naturale

O manichiura naturala cu unghii scurte, usor patrate in nuante de roz a fost alegerea ideala pentru castigatoarea noastra. Contrastul cu pielea bronzata arata ca vara este inca in noi, oricat de mohorate au devenit zilele.

 

Text: Irina Chelarescu