Trend alert in manichiura: unghiile termice

Fii in pas cu tendintele verii! Obtine nuante diversificate si vesele pe unghiile tale cu ajutorul gelurilor termice, cel mai hot trend al verii in ceea ce priveste manichiura ASA DA! Manichiura termica are factorul WOW, iar noi iti aratam cum sa o obtii!Ce sunt gelurile termice?

Gelurile termice sunt cele care isi schimba culoarea in functie de temperatura. Pigmentii de culoare formati din microcapsule schimba culorile reversibil, de la cald la rece.

Cum se produce modificarea?

La o temperatura de 30 – 31 grade C, unghia incepe procesul de transformare, modificarile de culoare fiind foarte vizibile. In momentul in care temperatura scade, culoarea revine la nuanta pe care ati aplicat-o prima data.

  • Culoare la cald: Portocaliu
  • Culoare la rece: Negru

Care sunt combinatiile de culori care se pot obtine si care sunt cele mai cautate?

Tendintele verii subliniaza culorile luminoase in nuante de portocaliu, galben stralucitor, verde, mov, fucsia, albastru regal, turcoaz, dar si cuprul, auriul si culorile nud care se potrivesc de minune cu pielea bronzata. Efectul de soc termic se obtine prin aplicarea gelului termic de final, care este disponibil in multe culori, peste gelul de baza. Gelurile termice se pot folosi pentru manichiura cu gel sau cu acryl!

Nuanta la cald: turcoaz

Nuanta la rece: verde deschis

Nuanta la cald: galben

Nuanta la rece: oranj

Nuanta la cald: alb

Nuanta la rece: albastru

Nuanta la cald: rosu

Nuanta la rece: mov

Cat rezista acest tip de manichiura?

In functie de procesul tehnic (profesionalismul cu care au fost aplicate), intretinere, obiceiuri si rapiditatea cu care cresc unghiile naturale, aceasta manichiura poate rezista pana la trei sau chiar patru saptamani.

Mod de aplicare:

  1. Se pregateste suprafata unghiei pentru aplicarea gelului UV;
  2. Se aplica un prim strat protector, intr-un strat foarte subtire, de la baza unghiei in sus pe toata suprafata, care se usuca 1 minut in lampa UV;
  3. Se aplica gelul UV de baza folosind o pensula speciala pentru gel, dupa care se introduce in lampa UV aproximativ 120 – 180 secunde. Se aplica culoarea aleasa (in functie de preferinte, se pot aplica si doua straturi);
  4. Dupa aplicarea culorii alese, unghiile trebuie degresate cu cleaner;
  5. Dupa ce s-a uscat culoarea, se aplica un strat de top coat;
  6. Se degreseaza cu cleaner;
  7. La final, se aplica gelul termic, se lasa din nou la uscat si… gata! Te poti bucura de nuante diversificate pe unghiile tale frumoase, ingrijite si in ton cu vara!

Text: Alexandra Lupu