Idei de cadouri: surprinde-ti familia!

Darurile sunt un prilej de bucurie. Atunci cand primim un cadou, ne simtim speciali si apreciati. Cum sezonul sarbatorilor este aici, iti spunem cum iti poti surprinde familia, oferidu-le cadoul perfect sau petrecand timp de calitate alaturi de ei.

Ornamentele de brad, bijuterii, aranjamentele de Craciun si lumanarile parfumate cu tematica de sarbatori sunt idei destul de comune de daruri pe care le poti oferi cunostintelor indepartate cand nu vrei sa depui prea mult efort in alegerea cadoului.

Familia ta si persoanele apropiate tie merita sa se simta speciali de sarbatori, iar pentru asta iti venim in ajutor cu cateva idei inedite de cadouri pe care cu siguranta cei dargi le vor aprecia.



Cadouri de baut

Fie ca le place sa ciocneasca un pahar de vin la cina sau stau la povesti dimineata, cu o ceasca de ceai, parintilor tai le vor placea aceste cadouri de Craciun. Orienteaza-te catre o sticla de vin din acela pe care ai tai il beau de obicei impreuna sau pe care il servesc la mesele in familie, poti la fel de bine sa ii surprinzi cu un soi nou, daca preferi. Daca parintii tai nu sunt neaparat consumatori de alcool, cauta cateva soiuri de ceai mai speciale cu prilejul acestor sarbatori, iar cei apropiati tie vor aprecia foarte mult ca te-ai gandit la ei..

De asemenea, felul in care le ambalezi este foarte important, asa ca ar trebui sa alegi un ambalaj dragut cu care sa impachetezi cadoul, astfel se va observa implicarea in alegerea si daruirea acestuia.

Cadouri de Craciun calduroase

Iti amintesti vacantele acelea de Craciun din copilarie in care alergai prin zapada si te bateai cu bulgari? Poate n-am mai avut demult sarbatori albe, insa iernile sunt in continuare geroase, asa ca pregateste-le alor tai cadouri de Craciun calduroase, atat pentru trup, cat si pentru suflet.

Papuci de casa cu o tema amuzanta sau pijamale pufoase de iarna pot fi cadourile de care cei dragi tie se pot bucura in zilele geroase.

In aceeasi idee de cadouri de Craciun ai putea cumpara si o patura crosetata, de tip Cocolino, o idee extrem de calduroasa si la care ai de unde alege dintr-un sortiment mare de culori si dimensiuni.

Un cadou pentru placerile lor „vinovate”

Mama ta obisnuieste sa invite o prietena la cafea pentru a se bucura impreuna de o conversatie placuta? Tatal tau se relaxeaza uneori fumand tigari din foi sau trabuc? Arata-le ca ii cunosti oferindu-le cadouri care sa se plieze pe nevoia lor de a lua o pauza bine-meritata din cand in cand, cadouri care sa le transforme momentul de relaxare in ceva magic.

Noi iti sugeram un set de cesti de cafea placat cu argint, un mini termos pentru bautura sau un suport special pentru trabucuri.

Cadouri de Craciun personalizate

O varianta chiar deosebita pentru parintii tai este sa le oferi daruri personalizate, iesite din tipar. Bucuria va si mai mare daca te implici si tu activ in procesul de fabricare a cadourilor.

Incearca sa intocmesti un album cu poze vechi ale familiei, un album al amintirilor din copilaria ta sau o bricheta de calitate pe care sa o personalizezi pentru tatal tau. Ii poti grava initialele numelui, data nasterii sau chiar o data cu insemnatate pentru el. De asemenea, pentru mama ta ai putea sa faci rezervare la un salon pentru o schimbare de look sau o zi la Spa pentru a se relaxa si destinde. Cu toate acestea, daca intr-adevar iti doresti sa o surpinzi pe mama ta, ofera-i o gama de produse cosmetice special concepute pentru tenul si varsta ei.

Poti adauga la aceste cadou o scrisoare sau o felicitare in care sa ii feliciti pentru ca formeaza un cuplu atata de frumos, sa le multumesti pentru tot ce fac pentru tine si sa le urezi sarbatori fericite. Iti garantam ca vei avea parte de o reactie pe cinste!

Text: Iulia Mirica