Mike Angello: “Sunt pregatit pentru concerte de mare anvergura”

micke_angeloCanta de la 12 ani, a urmat liceul de muzica “Dinu Lipatti” din Pitesti si a avut numeroase colaborari muzicale cu artisti de top din Romania precum Alexandra Ungureanu, Paula Seling sau Lora. Este vorba despre Mihai Radu, alias Mike Angello, cel mai nou proiect marca Randi si noul membru al familiei Famous Production.

 

Pentru cine nu a auzit inca de tine, cine este Mike Angello?

M.A.: Mihai Radu este numele meu, dar din noiembrie publicul ma cunoaste drept Mike Angello. Cine este Mike Angello? Cel mai nou artist lansat si produs de catre Randi, prin propria lui casa de productie, Famous Production.


Cum ai inceput colaborarea cu Randi? Cum v-ati cunoscut?

M.A.: Discutiile cu Randi sunt mai vechi, dar colaborarea cu Famous Production s-a concretizat anul acesta. Lucram impreuna din vara, iar in noiembrie am lansat single-ul Belong to you, pentru care am realizat un videoclip de imagine, spectaculos si sexy, iar acum suntem in plin proces de promovare a piesei.

 

Cum si cand ti-ai descoperit vocatia pentru muzica?

M.A.: De la 12 ani cant si nu m-am mai oprit J. Si de atunci incerc sa progresez continuu. Am urmat liceul de muzica “Dinu Lipatti”, din Pitesti, iar dupa ce m-am mutat in Bucuresti, am luat lectii de canto cu Dana Dorian. Acum ma perfectionez alaturi de colegii mei de la Famous Production.

 

Single-ul de debut din cariera ta muzicala, “Belong to you”, este un real succes, fiind foarte bine primit de catre public. Ce ne poti spune despre el? Cum a fost gandita piesa?

M.A.: Belong to you este compusa de Randi, producatorul meu muzical. Piesa vorbeste despre iubire, despre doua jumatati ale aceluiasi intreg care s-au intalnit si isi doresc ca povestea lor de dragoste sa fie eterna.

 

Lansarea acestei piese reprezinta primul tau contact serios cu muzica?

M.A.: Este primul meu proiect solo, insa muzica fac de peste 10 ani. Timp de  patru ani am avut colaborari cu artisti de top ai scenei romanesti sau internationale precum Alexandra Ungureanu, Paula Seling, Lora, Amna, Brad Vee Johnson, Quantum Leaps Band sau Wallmans Salonger Production, deci contactul cu scena si cu publicul numeros nu ma sperie, sunt pregatit pentru concerte de mare anvergura.

 

Ce semnifica numele tau de scena?

M.A.: Numele meu de scena este o asemanare intre prenumele meu, Mihai, si starea angelica pe care vreau sa o transmit prin muzica mea, adica Angello. Mai mult decat atat, am ales o asociere de nume usor de pronuntat si de retinut, pentru ca ma adresez si publicului din afara Romaniei.

 

Ai sustinut concerte pana acum? Care este atmosfera de pe scena? Ce se simte?

M.A.: Pe 11 decembrie am avut primul concert sustinut in calitatea de Mike Angello. Publicul a fost foarte deschis, m-a primit cu caldura si a cantat impreuna cu mine Belong to you, ceea ce inseamna ca piesa e pe gustul lor. Satisfactia mea a fost enorma :).

 

Care sunt asteptarile tale in ceea ce priveste cariera ta in aceasta industrie? Unde te vezi peste 5 ani?

M.A.: Asteptarile mele sunt mari J. Imi doresc enorm sa am o cariera de succes in muzica pentru ca muzica inseamna totul pentru mine: respir muzica, visez sunete, toate lucrurile din viata mea se invart in jurul muzicii. Imi doresc ca peste 5 ani sa citesc interviul acesta si sa ma bucur ca mi-am dorit mai mult, pentru ca visele mele s-au implinit. Si pentru asta sunt dispus sa muncesc fara oprire.

Te simti pregatit sa renunti la viata ta personala pentru o cariera de succes?

M.A.: Chiar daca timpul nu imi va mai permite sa am o viata personala precum cea de acum, voi incerca sa fiu cat mai mult aproape de prieteni si familie. Sunt convins ca ei ma vor intelege si se vor bucura pentru reusitele mele pe plan profesional.

 

Care sunt planurile tale de viitor?  Ce alte genuri muzicale ti-ar placea sa abordezi? Te-ai gandit sa scoti si un album?

M.A.: Deocamdata lucram la mai multe single-uri, dar nu la un album, deoarece publicul si-a schimbat comportamentul de consum al muzicii. Nu mai cumpara albume, prefera sa asculte piesele pe internet, oricand doresc.

 

Care este parerea ta despre promovarea online? Pe tine te ajuta?

M.A.: Categoric! Traim in era internetului. Platformele de social media ne ajuta din ce in ce mai mult sa comunicam direct cu fanii. Ei afla informatii la cald si primesc feedback in timp real de la admiratori. Mai mult decat atat, potentialul de raspandire din mediul online nu se compara cu niciun alt mediu.

 

Ce sacrificii ai fi dispus sa faci pentru muzica?

M.A.: Orice sacrificiu. Probabil ca cel mai greu imi va fi sa petrec mai putin timp alaturi de familie si prieteni.

 

Cine te sprijina in cariera ta artistica?

M.A.: Sunt norocos. Am pornit la drum in aceasta cariera sustinut de toata lumea – parinti, prieteni si cunoscuti. In ultimii ani, am cunoscut oameni care imi doresc binele si care se bucura de reusitele mele, imi sunt alaturi si cred in mine. Si publicul ma sustine si asta ma bucura si ma motiveaza cel mai mult.

 

Esti implicat in vreo relatie amoroasa acum?

M.A.: Prefer sa ma bucur de viata personala cat mai am timp J))). Apreciez fiecare moment petrecut alaturi de cei dragi si ma bucur de sustinere din partea tuturor.

 

Ce calitati apreciezi cel mai mult la o femeie?

M.A.: Inteligenta, stiu ca este un raspuns clasic, dar pentru mine conteaza mult la o femeie.  De asemenea, ma atrage feminitatea, delicatetea unei femei.

 

Descrie-te intr-un singur cuvant…

M.A.: Pasional.

 

Cum te mentii in forma? Adopti un stil de viata sanatos? Faci sport?

M.A.: Imi place sa am grija de mine, mai ales acum de cand aspectul fizic este foarte important pentru aparitiile mele publice. Incerc sa am un stil de viata cat mai sanatos, sa am un regim alimentar echilibrat si sa merg regulat la sala.

 

Cat de importanta este imaginea pentru tine?

M.A.: Imaginea este foarte importanta pentru mine, ca de altfel pentru orice persoana din entertainment. Artistii fiind mereu in atentia publicului, trebuie sa acorde o atentie sporita aspectului fizic.

 

Ce te face cu adevarat fericit in viata?

M.A.: Muzica ma face cel mai fericit. Nu imi pot imagina viata fara muzica.

 

Cea mai mare satisfactie si cel mai mare regret de pana acum?

M.A.: Ma bucur foarte mult ca lucrez cu unul dintre cei mai de succes oameni din peisajul muzical de la noi, cu Randi. Sunt prea tanar ca sa am regrete:).

 

Ne poti spune ceva in premiera despre tine?

M.A.: Sa va spun un secret: inainte de fiecare concert sau aparitie, imi place sa stau singur si sa ma relaxez cu o baie calda.

 

Ce planuri ai pentru sarbatorile de iarna?

M.A.: Imi petrec mereu sarbatorile de iarna in familie, mai ales Craciunul. Mirosul de brad, bunatatile pregatite de mama si atmosfera de acasa nu pot fi inlocuite cu nimic. De revelion, cel mai probabil voi fi pe scena.

 

Text: Alexandra Lupu