Echipa Famous Production, inca un premiu in palmares si un show incendiar la Bacau

Echipa Famous Production inca un premiu in palmares si un show incendiar la BacauWeekendul trecut, la Romanian Top Hits Awards ce a avut loc la Bacau, Morandi, Mike Angello si Uddi, impreuna cu restul echipei Famous Production au ridicat la propriu pulsul publicului. Pe scena a rasunat muzica live, a fost multa galagie, momente de percutie si… putina nebunie. Artistii Famous Production si-au imbogatit palmaresul, plecand acasa cu premii.

Morandi a castigat trofeul pentru Best Romanian International Artist si a amintit publicului prin intermediul unei retrospective video clipurile unor melodii aflate in topuri ani de-a randul, printre care Love Me, Falling Asleep si Save Me.

Randi a incantat audienta cu un intro la pian pe una dintre cele mai iubite piese Morandi, Angels, interpretand apoi si cel mai recent single. Cel mai nou membru al familiei Famous Production, Uddi (Dragos Udila), fost concurent X-Factor, s-a prezentat energic si, asa cum ne-a obisnuit, a interpretat melodii pe ritmuri de reggae. Finalul i-a adus alaturi pe scena pe Uddi, Mike si Randi pentru un cover la piesa care se aude acum pe toate radiourile, Blurred Lines.

 

Text: Ruxandra Raica

Credit foto: Florian Gindila