Pestii si zodiile considerate atractive pentru ei

pestii-si-zodiile-atractiveDe ce iubim Pestii? Pentru ca sunt blanzi, sensibili, generosi. Si sunt nascuti in cea mai sensibila zodie. Astrologia sustine totodata ca Pestii sunt amantii neintrecuti ai zodiacului. Ti-am starnit imaginatia?

Pesti cu Berbec: Berbecul va frange iremediabil inima nativului nascut in Pesti. Acesta nu poate mentine ritmul Berbecului, daramite sa concureze cu el!

Pesti cu Rac: Ambii sunt semne de apa si pot coexista intr-un mod natural si armonios. Este o dragoste care va tine viata intreaga.

Pesti cu Taur: Iubirea neconditionata ii ambitioneaza pe amandoi sa fie mai buni. Se  inteleg fara cuvinte, impartasesc sentimente profunde si de durata.

Pesti cu Gemeni: Compatibilitate ideala. Cu toate acestea, ambii parteneri vor face compromisuri grozave ca idealul sa se transforme in realitate.

Pesti cu Leu: O relatie minunata! O dragoste cum rar vezi! Amandoi sunt plini de sentimente nedescoperite si impreuna le vor aduce la suprafata.

Pesti cu Fecioara: Contrariile, de obicei, se atrag. Acum sa vedem care renunta primul la incapatanare. Pesti cu Leu: O relatie minunata! O dragoste cum rar vezi! Amandoi sunt plini de sentimente nedescoperite si impreuna le vor aduce la suprafata.

Pesti cu Balanta: Facuti sa fie prieteni, deseori unul dintre ei se va indragosti iremediabil de celalalt. Se vor descurca pana la urma!

Pesti cu Scorpion: Iti taie respiratia! Au de toate, impreuna: dragoste, pasiune, romantism. Ii uneste faptul ca sunt ambii zodii de apa si gandesc la fel, simt la fel…

Pesti cu Varsator: Respect mutual si fascinatie. Dar hai sa ne oprim aici, nu au ingredientele necesare pentru un happy end.

Pesti  cu Sagetator: O conexiune minte-trup-suflet. Ce ti-ai putea dori mai mult?

Pesti cu Capricorn: Nevoi diferite, dar se pot adapta. Misterios este cuvantul care le va caracteriza relatia.

Pesti cu Pesti: Amandoi traiesc sub apa, intr-o lume imaginara, doar a lor. Pot fi impreuna o viata, extreme de fericiti, cat timp nu ies din ea. Le-ar trebuie o conexiune cu Pamantul, uneori, ca sa ii scoata din reverie.

Text: Alina Lupa