Colectia toamna-iarna 2015/2016 by BSB

Ca la fiecare inceput de sezon, brandul BSB ne-a invitat la un cocktail party in Promenada Mall pentru a sarbatori lansarea noii colectii toamna-iarna 2015/2016. Toata floarea cea vestita a showbizului autohton a fost prezenta la eveniment. Pentru toamna si iarna acestea, piesele vestimentare propuse sunt realizate din materiale care ne vor tine de cald, dar ne vor ajuta, in acelasi timp, sa aratam bine. Pentru a afla mai multe despre surprizele pregatite de BSB, am stat de vorba cu Sabina Dilvaru, PR & Communication Specialist.



Tonica TV: Ce aduce nou colectia BSB?

Sabina Dilvaru, PR & Communication Specialist: Colectia BSB continua cumva tendintele din primavara, si anume anii ’70, asa ca vom regasi, pe de-o parte, stilul hippie al acelor ani, cu fuste maxi si midi cu imprimeuri boeme, pantaloni evazati si foarte mult jeans, dar si stilul rock’n’roll cu geci de piele, fuste de piele, tinte, tot felul de aplicatii din piele intoarsa.

Tonica TV: Ce nuante domina paleta cromatica?

Din punct de vedere cromatic, colectia abunda in nuante de teracota, de la cele mai deschise – camel −, pana la tente de burgundy, alb, negru, griuri si oranj.

Tonica TV: Ce texturi regasim in aceasta colectie?

De la cele matasoase, peste care putem suprapune un cardigan cu blana sau din bumbac mai gros, pana la piele intoarsa, piele ecologica etc.

Tonica TV: Care este piesa vestimentara must have?

Pantalonii evazati.

Tonica TV: Cum ne imbracam astfel incat hainele sa ne tina de cald, dar sa si aratam bine?

Suprapunerile ne salveaza intotdeauna, chiar daca avem o camasa sau un pulover mai subtire, peste ele putem pune un palton sau un mantou mai gros.

Tonica TV: Daca ar fi sa alegi un singur cuvant pentru a defini aceasta colectie, care ar fi acela si de ce?

„Versatilitate” este cuvantul care defineste toate colectiile BSB, deoarece ele se adapteaza foarte bine day to evening.

Parerile vedetelor despre colectia BSB

Geanina Ilies: Colectia BSB este total altceva, s-a maturizat.

Jojo: Foarte interesanta, foarte usor de accesorizat si de purtat, piesele sunt foarte versatile si se si pot combina foarte usor.

Claudia Pavel: Imi place foarte mult, sunt imbracata in noua colectie BSB si bineinteles ca ma imbrac doar in lucrurile in care ma simt bine. In general, toamna pentru mine este my favourite fashion season pentru ca poti sa te imbraci cu haine nici foarte groase, nici foarte subtiri si sa fii fashion.

Adelina Pestritu: Este fabuloasa ca de fiecare data, asa cum ne-a obisnuit acest brand. Eu il port de ceva timp si il port cu mare drag pentru ca se potriveste foarte bine stilului meu.

Text: Ruxandra Dumitrescu