Obtine culoarea perfecta de par… chiar la tine acasa!

Culoarea de par perfecta vopseaFemeile adora schimbarile si sunt dispuse sa le faca destul de des. Odata cu sezonul rece, nuantele de blond platinat si blond miere sunt date uitarii, iar in atentie revin satenurile naturale si cele inchise. Gama Color & Soin iti pune la dispozitie o paleta larga de nuante pentru a o alege pe cea care ti se potriveste. In plus, vopseaua nu contine amoniac si parabeni si poate fi folosita chiar si pe scalpul sensibil.



Saten deschis – 5N

Nu vrei sa renunti definitiv la blond? Vopseaua Color & Soin, nuanta 5N, protejeaza parul, iar uleiurile si proteinele vegetale prezente restructureaza firele de par de la radacina si pâna la vârfuri. Culoarea are irizatii calde, aurii, care ne amintesc de razele blânde ale soarelui ce ne-au incalzit timide la sfârsit de toamna. Efectul obtinut va fi similar celui rezultat intr-un salon de infrumusetare.

Saten natural – 4N

Daca vrei sa obtii o nuanta naturala de saten, potrivita, de obicei, tuturor tonurilor tenului, opteaza pentru vopseaua de par Color & Soin, nuanta 4N. Contine extracte naturale, acopera in totalitate firele albe, iar parul va deveni stralucitor, va capata o culoare intensa, durabila si va avea un aspect matasos. Procesul de vopsire va fi foarte placut, iar rezultatul pe masura.

Saten inchis – 3N

Fii in pas cu moda si alege vopseaua de par Color & Soin, nuanta 3N, un saten inchis care te va transforma intr-o vedeta oriunde vei merge. Daca vrei sa dai mai multa stralucire parului tau sau, pur si simplu, vrei sa alegi o nuanta noua, aceasta este vopseaua pe care o cauti. Ingrijeste podoaba capilara si o infrumuseteaza, minimizeaza riscurile de alergie si iritatie.

Maro ciocolatiu – 5B

Niciodata parul tau nu a fost mai stralucitor! Vopseaua de par Color & Soin, nuanta 5B, coloreaza perfect parul, iar culoarea delicioasa iti va crea o imagine moderna, senzuala si, in acelasi timp, feminina. Secretul feminitatii este ca nuanta parului sa se potriveasca trasaturilor tale, culorii ochilor si tonului pielii. Apeleaza la farmecul personal pentru a iesi din anonimat.

Negru abanos – 1N

Ten alb ca laptele si par negru ca abanosul. Vopseaua de par Color & Soin, nuanta 1N, garanteaza o culoare versatila, foarte interesanta, care va contrasta cu albul iernii. Nuanta este vizibila, bogata in pigmenti puri care acopera firele albe inca de la prima aplicare. Formula ofera reflexii intense, de abanos, iar colorarea la domiciliu se va transforma intr-o experienta placuta.

Text: Ruxandra Dumitrescu