Idei de a celebra Ziua Indragostitilor intr-o relatie la distanta

Idei_de_a_celebra_Sf_Valentin_intr-o_relatie_la_distanta

Poate fi distanta un obstacol atunci cand vorbim de iubire? Cu siguranta, nu. Este adevarat ca nu oricine poate intretine o relatie la distanta, insa, de multe ori, distanta poate insemna, de fapt, o apropiere si poate contribui la consolidarea relatiei. Cand cei doi parteneri sunt departe, isi constientizeaza mult mai bine sentimentele, dorul este mai mare, iar revederea devine o poarta spre nou cu fiecare deschidere. Insa ce este de facut daca Ziua Indragostitilor va gaseste la sute de kilometri distanta? Ei bine, iata cateva idei pentru a celebra Sfantul Valentin chiar daca partenerul tau nu este langa tine.



Cina pe Skype

Sa multumim tehnologiei moderne care ne permite apropierea virtuala! Datorita inovatiilor in domeniu, iata ca putem cina impreuna, chiar daca stam la mese diferite. Pentru ca aceasta idee sa prinda contur si sa aiba impactul dorit, este nevoie sa urmati cateva reguli. In primul rand, este important sa aveti un laptop si un cont de Skype, iar apoi sa stabiliti din timp un meniu comun si, eventual, sa va cumparati aceleasi lumanari parfumate. Apoi, va puteti privi in ochi, de parca ati fi amandoi la aceeasi masa.

Scrisoarea clasica

Mai ales fiindca nu mai suntem in era scrisorilor, de Ziua Indragostitilor, acesta este un mod minunat de a-ti surprinde partenerul. Planifica traseul, astfel incat scrisoarea sa ajunga la iubitul tau chiar in data de 14 februarie. Iti garantam ca va fi placut surprins! In plus, nu ezita sa-l coplesesti cu parfumul tau picurat pe foile sale.

Cadou via curier

Parfum? Camasa? Dulciuri? Gandeste-te care sunt lucrurile care ii plac si de care are nevoie si aduna-le intr-un singur cadou. Pentru ca surpriza sa fie si mai mare, separa fiecare obiect intr-o cutie diferita, in functie de dimensiuni, si pune cutiile una intr-alta. Fii sigura ca isi va aminti mereu de acest cadou si de aceasta zi.

Vizita surpriza

Cu siguranta, cea mai frumoasa idee de a celebra Ziua Indragostitilor atunci cand distanta va desparte este o vizita surpriza. Planifica in taina o calatorie pana la alesul inimii tale si, fara indoiala, il vei surprinde placut. Asigura-te insa ca el nu se gandeste sa-ti faca aceeasi surpriza!

Ziua Indragostitilor… in alta zi

Anul acesta, avem norocul ca 14 februarie sa cada duminica, astfel ca, indiferent de distanta care va desparte in timpul saptamanii, weekendul este al vostru. Insa, daca iubitul tau are un proiect care il solicita chiar in aceasta perioada, nu-i nimic, va puteti reprograma petrecerea pentru atunci cand veti fi impreuna. Suna romantic, nu?

Text: Madalina Manole