Esti stresat sau obosit? 4 ingrediente naturale intr-o formula inovativa, Dormax, pentru un somn odihnitor!

dormax-351x259Stresul, “boala” secolului XXI, ne afecteaza pe toti. Viteza este cea care ne forteaza asumarea mai multor sarcini decat putem realiza in mod normal sau a unor deadline-uri presante. Dorim sa facem cat mai multe, sa avem o cariera de succes si o viata echilibrata de familie. Stresul si oboseala acumulate astfel au efecte nefaste asupra somnului. Cele doua aspecte sunt strans corelate, deteriorand impreuna starea noastra de sanatate si implicit calitatea vietii. Indiferent de forma de insomnie vom avea un somn inadecvat cu unul sau mai multe simptome: dificultați de adormire, trezirea pe parcursul nopții sau trezirea mult prea devreme dimineața. Consecintele acesteia sunt multiple, de la o stare de somnolenta pe parcursul zilei, dificultați de concentrare si memorare la instalarea unor afectiuni precum depresii, nevroze, psihoze si tulburari anxioase.

Natura ne-a pus la dispozitie solutii pentru un somn odihnitor, insa a fost necesar ca oamenii de stiinta din domeniul medical sa identifice concentratiile optime a principiilor active care sa amelioreze tulburarile de somn fara efecte secundare, reactii adverse sau interactiuni medicamentoase.

O formula recent introdusa pe piata din Romania asociaza principiile active naturale optime pentru redobandirea echilibrului psiho-somatic si obtinerea unui somn de calitate: melatonina, valeriana, pasiflora si mac californian. Dormax este solutia naturala optima folosita in terapie pentru echilibrarea sistemului psihic si eliminarea tulburarilor de somn. 

Dormax – 4 in 1 pentru un somn odihnitor si echilibrat

Asocierea celor 4 principii active, alaturi de originea si concentratiile acestora, este extrem de importanta pentru eficienta produsului, efectul fiecaruia fiind completat si amplificat de celelalte.

Melatonina din aceasta formula asigura reglarea ritmului circadian, susține funcția imunitara si optimizeaza funcțiile cognitive.

Al doilea principiu activ, valeriana are acțiune sedativa si hipnotica, reduce numarul trezirilor din timpul nopții, are acțiune anxiolitica si promoveaza relaxarea la nivelul sistemului nervos central.

Passiflora vine si completeaza actiunea melatoninei si valerianei asigurand obținerea relaxarii si a unui somn odihnitor.

Cel de-al patrulea compus, macul californian creste capacitatea de adaptare a organismului la schimbarile climaterice si este adjuvant in terapia nevralgiilor, ceea ce aduce un beneficiu major mai ales in perioadele de schimbare a anotimpurilor:  de exemplu, acum, cand incercam sa ne adaptam organismul pentru trecerea de la toamna la iarna.

Cui se adreseaza Dormax?

  • persoane cu program prelungit de munca, care sunt printre cele mai afectate de stres;
  • orice persoana cu tulburari de somn – dificultati de adormire, treziri nocturne, somn agitat, dificultati de adaptare la activitatile de a doua zi;
  • persoanele care au dificultati de adaptare la schimbarea fusului orar,
  • persoane care sufera de diferite afectiuni (cu efect secundar insomnia, de ex. afectiuni reumatismale, neurologice, respiratorii, cardio-vasculare, cancer, dereglari endocrine – hipertiroidia, menopauza, afectiuni psihice- nevroze, depresii, anxietate, etc). 

Cum se administreaza Dormax?

1 capsula seara inainte de culcare, in cure de 2-3 saptamani sau la nevoie.

Se recomanda pentru eficienta optima a produsului eliminarea surselor de zgomot si luminoase – ex. televizor in dormitor.

Beneficiile unui somn odihnitor se observa in diferenta dintre o zi cu performante optime si o zi lipsita de rezultate.