Vannesei Paradis ii este greu sa se imparta intre cariera si familie

0a1a345anessaparadisSotia lui Johnny Depp, Vanessa Paradis, spune ca a gasi echilibrul intre cariera si viata de familie este ca si cum ai rezolva un Rubik Cube.

Cantareata de origine franceza are doi copii cu sotul sau, pe Lily Rose de 12 ani si pe Jack de 9 ani. Tinand cont ca Johnny este foarte ocupat, Vanessa se lupta sa reuneasca familia cat mai des posibil si sa se ocupe si de cariera sa: “Este complicat, mai ales pe doua continente diferite – sa fii acolo pentru copiii tai inainte de orice, dar fara sa uiti cine esti si ce iti place sa faci. Sa jonglezi cu progamele fiecaruia si sa zbori in jurul lumii este greu”, declara cantareata.

Vanessa crede ca a-ti organiza viata este ca o jonglerie. Cariera sa a fost pe locul doi de cand a avut copii, insa acum cantareata s-a intors la munca. Insa nu pentru a-si lansa un nou album, ci in calitate de actrita in filmul Cafe de Flore, in care joaca rolul unei mame ce isi creste copilul bolnav in Parisul anului 1969. Desi este sotia unui actor talentat si faimos, Vanessa spune ca nu ii cere sfaturi mereu cand se pregateste de un rol nou.

Text: Bianca Badescu