Russell Brand: “Am sarutat un barbat si mi-a placut”

russell-brand-rock-of-ages-imageActorul britanic Russell Brand a facut o dezvaluire incendiara in cadrul conferintei de presa ce a avut loc dupa terminarea filmarilor la cea mai recenta productie in care joaca, si anume “Rock of Ages”. Se pare ca Russell le-a marturisit reporterilor aflati la conferinta faptul ca, in filmul regizat de Adam Shankman, cel care a realizat si musicalul de comedie “Hairspray“, exista o scena in care se saruta cu colegul sau de platou, Alec Baldwin. Pentru a nu lasa loc de interpretare, mai ales acum cand este singur si divortat, Brand a tinut sa glumeasca pe seama acestei intamplari, interpretand melodia fostei sale sotii, Katy Perry “I kissed a girl”, doar ca in varianta masculina.
“Am sarutat un barbat si mi-a placut. Si l-am sarutat pe gura. A fost un sarut sexy, pentru ca si Alec este un barbat sexy”, a declarat Russell amuzat, laudandu-i colegului sau de platou calitatile de a saruta conform cotidianului Daily Mail.
Brand a tinut sa mai precizeze si faptul ca, in ciuda interpretarilor si a zvonurilor ce vor urma dupa lansarea filmului, faptul ca a sarutat un barbat reprezinta unul dintre cele mai bune momente ale carierei sale. “Eu cu siguranta nu regret ca am sarutat un barbat. As face-o din nou daca va mai exista o continuare a filmului sau… chiar si daca nu va mai exista una”, a spus acesta razand.
Actiunea filmului e plasata in anii 1980, la Hollywood, unde se atinsese varful de glorie din epoca rockului glamour (Glam Rock) si a pletelor in vant, fluturate pe riffuri dure de chitara (curentul muzical Hair Metal). Alaturi de Brand Russell, in distributia filmului apar si alte nume celebre: Tom Cruise, Catherine Zeta Jones, Alec Baldwin si Julianne Hough.
Brand a gazduit duminica gala MTV Movie Awards, transmitand direct din Amfiteatrul Gibson din Universal City, California.

Text: Andreea Popescu