Matthew McConaughey isi doreste un corp bine lucrat

mcconaughey1sep908Actorul Matthew McConaughey a declarat ca rolul de stripper din cel mai recent film in care joaca,“Mike Magic”, l-a motivate sa continue antrenamentele la sala si dupa terminarea filmului. In rolul unui proprietar al unui club de striptease, Matthew ni se arata cu aerul de Uncle Sam, fara tricou, acompaniat de “armata” lui de baieti dispusi sa isi dea mai toate hainele jos. Actorul, care joaca alaturi de Channing Tatum si Alex Pettyfer, a declarat pentru cotidianul USA Today ca cei doi colegi ai sai care, la randul lor, au si ei roluri de stripperi, sunt cei care l-au motivat sa continue antrenamentele la sala de forta.
Filmul “Magic Mike” il are pe scaunul regizoral pe Steven Soderberg. Actiunea spune povestea unui stripper aflat la inceput de drum, care beneficiaza de protectia si de sprijinul unui mentor interpretat de Channing Tatum.Scenariul este redactat dupa viata lui Channing inainte sa ajunga la Hollywood, intr-o vreme in care isi castiga existent dezbracandu-se pe bani. Din distributia peliculei mai face parte si Olivia Munn.
“Magic Mike” va fi lansatpe 29 iunie in SUA si pe11 iulie in Marea Britanie. Noi vom mai avea ceva de asteptat deoarece purtatorul de cuvant a declarat ca, in Romania, “Magic Mike” isi va face debutul pe marile ecrane undeva in vara anului viitor.

Text: Andreea Popescu