Zoe Saldana isi doreste sa “se dezvolte” ca actrita

zoe-saldana-21852Actrita Zoe Saldana, interpreta lui Neytiri din celebrul film Avatar, a declarat recent ca vrea sa „continue sa creasca” in calitate de actrita si, totodata, sa treaca de pragul „fetei din Avatar”.
Intrebata de catre reporterii cotidianului Gotham ce isi doreste sa faca in viitorul apropiat, Zoe a declarat ca isi doreste sa evolueze ca actrita, nelasand sa se inteleaga ca si-ar dori o familie sau copii: „Sincer, pentru a continua sa cresc in fiecare aspect al vietii mele, trebuie sa ma mentin pe pozitii, indiferent daca imi este greu sau usor. Sunt foarte fericita si implinita cu viata mea in momentul de fata, iar asta ma ajuta sa fac progrese vizibile pe toate planurile”.
Saldana a fost de nenumarate ori catalogata de catre criticii de moda de peste Ocean ca fiind „bine imbracata”, desi declara ca nu ar fi atat de pasionata de lumea modei: „Eu nu sunt o impatimita a modei. Nu stiu ce se intampla in aceasta lume si nici nu am studiat-o indeajuns de aproape ca sa ma pot pronunta. Cert este ca eu ma imbrac doar intr-un singur mod, acela care ma ajuta sa imi exprim starea de spirit si sentimentele mele indiferent de situatie.”
Actrita a mai adaugat ca hainele pentru ea nu reprezinta un „lux”, ci mai degraba o „arta”.

Atunci cand bunica mea s-a mutat in New York, in anii ’60, a inceput sa lucreze pentru diverse case de moda. Ea a iubit cu adevarat tesaturile si textilele, asa ca era firesc sa nu privim moda ca pe o religie. Am fost invatata sa nu vad moda ca pe un lux. Intotdeauna la mine in familie, cand venea vorba de moda, ne refeream la ea ca la o arta”, a declarat Zoe.

 

Text: Andreea Popescu