Trenciuri șic pentru ținute stylish

Când vine vorba de articolele de bază din garderobă, piese precum rochia neagră, tricoul alb clasic și chiar blazerul supradimensionat capătă toată gloria vestimentară. În opinia noastră, piesa vestimentară must-have este trenciul iconic fără de care nu putem trăi.

Farmaciştii Catena recomandă Assista Crema cu UREE 15%, un produs hidratant si emolient, care inmoaie pielea, imbunatatind aspectul acesteia. Se recomanda a fi folosita pentru piele uscata si/sau crapata.

Un stâlp important pentru trecerea dintre sezoane, trenciul clasic este suficient de ușor pentru a fi purtat în serile mai răcoroase de primăvară, oferind, de asemenea, stratul exterior perfect peste orice ținută atunci când se instalează răcoarea.

Apoi, desigur, există puterea pe care o are un trenci șic de a da un aer stylish și celor mai simple ținute, într-o clipă.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui stil clasic cu piept dublu sau a tendinței din piele de tip Matrix din acest sezon, trenciul este o investiție pentru garderobă pe care nu o vei regreta niciodată.



Iată cele mai șic trenciuri pentru ținute stylish

Iulia Mirică

Foto: shutterstock, www.marieclaire.com.au