A fost inaugurat showroomul Estetiq Solutions

A fost inaugurat showroomul Estetiq SolutionsEstetiq Solutions, reprezentantul unora dintre cei mai importanti producatori de aparatura pentru centrele de infrumusetare din Romania, a inaugurat un nou spatiu pentru produsele din portofoliu. Este vorba despre showroomul amenajat in cladirea monument istoric de pe str. Romulus, nr. 35, din Bucuresti. Pollogen, Vacu Activ, Cos-Medico, Dermeo, Clarena, BCN Barcelona, JBP, brandurile reprezentate de companie in Romania, beneficiaza aici de un spatiu unic de expunere, adaptat standardelor recomandate la nivel international.

Un pas inainte pentru industria estetica din Romania

„Inaugurarea showroomului Estetiq Solutions marcheaza o noua etapa in dezvoltarea companiei noastre, dupa 5 ani in care peste 100 de centre de infrumusetare din Romania au mizat pe performanta produselor recomandate de noi. Succesul lor ne-a determinat sa facem inca un pas. Iar acest pas inseamna completarea portofoliului cu tehnologie revolutionara pentru centrele de wellness si spa”, a declarat Monica Nitescu, General Manager Estetiq Solutions.

Text: Ruxandra Dumitrescu

noiembrie 27th, 2015 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate