Arome care te fac sa te indragostesti

Picaturi care te fac sa te indragostestiParfumul inmiresmeaza primavara. Incercam tot felul de arome florale pentru a fi in ton cu prospetimea noului anotimp. Din clasa cosmeticelor, parfumul este cel mai sortit intimitatii si produsul cel mai longeviv al cosmeticii senzuale. El este imbogatit cu uleiuri speciale pentru ca ambii parteneri sa se bucure de efectele sale afrodisiace.

Cateva picaturi de parfum, un ambient intim cu lumanari si muzica se pot transforma in cadoul cel mai frumos. Parfumul mareste senzualitatea si atractia. Esentele au la baza fructe, flori, extracte vegetale si uleiuri esentiale. Unele includ plante cu proprietati afrodisiace precum trandafir sau iasomie, care relaxeaza nervii, indeparteaza tensiunile si se transforma in saruturi si imbratisari.

Aroma seductiei
In prag de primavara, multe parfumuri pariaza pe feminitate si senzualitate cu note florale si citrice care invaluiesc femeia in arome rafinate, sofisticate si seducatoare.
Iris Nobiel de la Aqua di Parma: Irisul de Florencia este principalul sau ingredient, floarea cea mai eleganta, aristocrata si rafinata a parfumeriei. In plus, are calitati afrodisiace.
Roberto Cavalli Profumo: Intens si seducator, acest parfum poseda note de pachulli si trandafir de mai, flori care il transforma intr-o esenta senzuala.
Noche de Rosas de la Adolfo Dominguez: Proaspat si transparent, aroma este formata din flori de iasomie si de trandafir intr-o combinatie armonioasa, magica si seducatoare.
Eau Tranquility de la Clarins: Linistitoare si proaspata, aceasta apa de colonie, cu iris ca principala nota florala, calmeaza tensiunile si mareste energia.
Still de la Jennifer Lopez: Aroma senzuala cu note de iasomie, trandafir si crin alb, una dintre esentele florale cele mai seducatoare si calde.
Flower by Kenzo de la Kenzo: Aroma ce are la baza violeta de Parma, petale de iasomie, trandafir de Bulgaria, un amestec de note delicate.
Aire de Loewe: Aroma lejera, proaspata, naturala compusa din iasomie si zambila, o armonie perfecta de prospetime si modernitate pentru a seduce de la prima vedere.

Miresme cu feromoni
Adaugarea de feromoni sintetici in parfumuri multiplica saruturile, mangaierile si sexul cu 75%, conform unui studiu realizat in Statele Unite. Feromonii, hormonii dorintei, sunt substante chimice secretate de organism pentru a facilita legatura dintre femeie si barbat. Acest proces este mult mai dezvoltat la animale decat la persoane. Feromonii constau intr-un miros care nu poate fi detectat nici de femei, nici de barbati. Ei nu isi pot da seama de existenta lor. Pentru unii cercetatori, relatiile sexuale intre oameni erau dirijate de feromoni, dar igiena si schimbarile culturale au dus la pierderea acestui efect. Feromonii sintetici sunt amestecati cu diferite parfumuri pentru a obtine dorinta sexuala a partenerului.

Cum sa ne parfumam
Ideal este sa aplicam parfumul pe fata interna a coatelor, in spatele urechilor si la incheieturi deoarece acestea sunt zone umede si calde care permit parfumului sa se difuzeze mai bine. Expertii sustin ca nu este bine sa frecam incheieturile una de alta atunci cand incercam un parfum deoarece ii putem altera notele olfactive. De asenemea, nu este indicat sa folosim o cantitate foarte mare de parfum. Mireasma trebuie sa fie cat mai discreta.

Text: Ana Macovei