Beneficiile uleiului de bebelusi

shutterstock 57254389Acelea dintre voi care au copii au folosit cu siguranta de nenumarate ori uleiul pentru bebelusi pentru a mentine pielea celor mici fina. Pentru ca uleiul de bebelusi are o formula blanda, poate reprezenta un produs indicat de ingrijire chiar si in cazul adultilor.

Uleiul de bebelusi are numeroase utilizari, printre care: poate elimina machiajul, poate indeparta vopseaua cu latex de pe piele etc.

 Beneficiile uleiului pentru bebelusi pentru frumusete

 

Hidratare. Uleiul pentru bebelusi poate actiona precum un hidratant excelent, lasand pielea moale si neteda. Este deosebit de eficient mai ales pe timp de iarna, cand pielea se usuca si se crapa. Dupa baie, aplica uleiul de bebelusi pe piele si vei observa o imbunatatire imediata. In plus, poate fi utilizat si pe post de ulei de masaj, deoarece reduce frictiunea dintre piele si palme.

 

Elimina vergeturile. Uleiul pentru bebelusi este un produs deosebit de eficient in ceea ce priveste combaterea vergeturilor. Femeile insarcinate sunt sfatuite sa-l utilizeze in timpul sarcinii pe abdomen pentru a-si mentine pielea neteda. In plus, acest ulei inchide porii, astfel incat caldura sa nu fie pierduta.

 

Ulei pentru relaxare. Poti folosi acest ulei si ca un excelent mod de relaxare. Pune cateva picaturi din parfumul preferat intr-un recipient si adauga apoi cateva picaturi din uleiul de bebelusi. Amesteca cele doua ingrediente si varsa-le apoi in cada plina cu apa. Mirosul te va relaxa si te va face sa te simti minunat.

 

Asadar, nu astepta sa devii mama pentru a utiliza acest minunat produs!

 

 

Text: Ruxandra Raica