Colectia toamna/iarna 2013/2014 pentru femei by CARPISA

CARPISA toamna iarna 2013 2014 femeiCombinatia de culori si mixul de materiale sunt reprezentative pentru noua colectie CARPISA pentru toamna/iarna 2013/2014. Noua colectie pune accentul pe functionalitate si este inspirata de agitatia urbana a zilei. Materialele-vedete ale colectiei sunt, de fapt, un mix intre materialele opace, cele stralucitoare si cele clasice, care permit crearea de genti rigide, flexibile. Colectia aduce in atentie si nailonul, in diverse culori si cu diverse aplicatii.

Din elementele decorative ale colectiei fac parte si tintele, lanturile, fermoarele metalice sau ciucurii din piele.

Principalele teme abordate de colectia CARPISA pentru femei sunt: Animal Print – un joc de culori neutre, Glam Rock – un joc de stele stralucitoare desenate cu aplicatii metalice, iar Day-Time, o oferta concreta de genti si accesorii create special pentru fiecare tip de femeie.

Noua colectie CARPISA pentru sezonul toamna/iarna 2013/2014 se gaseste in toate cele 4 magazine CARPISA din Romania:  Baneasa Shopping City Bucuresti, AFI Palace Cotroceni Bucuresti, City Park Mall Constanta, Iulius Mall Cluj-Napoca, cat si online pe shoes.ro.

Text: Andreea Popescu