Peste 2,4 milioane de vaccinuri antitetanos au fost donate in 2010

Peste 2,4 milioane de vaccinuri antitetanos au fost donate in 2010Prin intermediul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”, romanii sprijina Pampers si UNICEF  in lupta lor impotriva tetanosului neonatal. Campania „1 pachet = 1 vaccin” a beneficiat si in acest an de sustinerea parintilor din intreaga tara.

Astfel, peste 2,4 milioane de vaccinuri antitetanos au fost donate in 2010 de Pampers catre UNICEF, acestea adaugandu-se celor peste 2 milioane de vaccinuri donate cu 2 ani in urma in Romania, in cadrul campaniei impotriva tetanosului neonatal.

Demarata in anul 2006, campania mondiala „1 pachet = 1 vaccin”, urmareste eliminarea tetanosului neonatal din tarile afectate de aceasta maladie. In 2010, personalitati precum Andreea Marin Banica (Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF in Romania), Stefan Banica Jr., Nico, Analia Selis, Nicola, Andra, Anca Turcasiu, Chris Simion si-au unit fortele alaturi de Pampers, UNICEF si romani din intreaga tara, pentru a ajuta la salvarea a milioane de vieti.

 

septembrie 7th, 2010 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate