Prima campanie video interactiva pe Instagram lansata de AVON Romania

avonCampania „AVON iti da Like” continua prin lansarea primului video interactiv pe Instagram, filmat exclusiv cu telefoane iPhone. Vedetele campaniei sunt trei fete dragute, care isi spun povestile si invita utilizatorii sa vada cum ar fi sa petreaca o zi la shopping alaturi de ele. Prin aceasta campanie, AVON devine prima companie care foloseste intr-o campanie noua tehnologie video oferita de Instagram.

Cele trei tinere au personalitati diferite si tocmai de aceea ele pot fi identificate astfel: Like, cea hipster-geek, Live, cea sporty si petrecareata, si Love, romantica senzuala.

“Una dintre promisiunile brandului AVON este sa fim mereu conectati la noutati si cu un pas inaintea celorlalti pentru a ne cunoaste consumatorii cat mai bine cu putinta si pentru a le oferi experiente memorabile oriunde ar fi ei. Tocmai de aceea, am ales sa ducem mai departe povestea noii campanii cu ajutorul noului feature video al Instagram. Acesta este rezultatul efortului nostru continuu de a interactiona cu publicul online”, precizeaza si Raluca Kisescu, Commercial Marketing Manager AVON Romania & Moldova.

Da “follow” contului de Instagram AVON Space si te poti alatura acestei campanii (instagr.am/avonspace) in cel mai usor si rapid mod.

Text: Andreea Popescu