Se poarta machiajul galactic!

Se poarta machiajul galactic! - principala_resultCredeati ca nimic nu va mai poate surprinde la capitolul make-up? Ei bine, iata ca noua tendinta, manifestata in special pe retelele de socializare, este una cat se poate de indrazneata si se adreseaza, cu siguranta, femeilor cu foarte mult curaj. Inspirat din filmele SF, machiajul galactic, galaxy make-up, este potrivit petrecerilor nocturne de vara desfasurate in aer liber sau, de ce nu, petrecerilor tematice, categorie in care intra cu gratie si Halloweenul.Ce presupune machiajul galactic?

Acest tip de machiaj cere o mare indemanare, dar si farduri de calitate. Este important ca acestea sa fie cat mai rezistente, astfel incat, in jocul de culori folosit, nuantele sa nu se amestece intre ele. De asemenea, este absolut obligatoriu sa aveti farduri stralucitoare, de preferat sub forma de pulbere pentru a putea fi intinse mai bine pe ten. Ceea ce caracterizeaza acest gen de make-up este faptul ca acopera aproape toata fata, intensitatea culorilor fiind alegerea fiecarei femei. Totodata, se poate opta doar pentru machiajul ochilor si al fruntii sau doar pentru machiajul ochilor si al obrajilor. Ganditi-va la nuantele cerului de la apus, la cerul noptii si jucati-va armonios cu culorile.

Ai pistrui? Ascunde-i sub stelute!

Acest stil de make-up se pare ca a fost inspirat de un personaj virtual, Qinniart, o fata galactica, care-si ascundea pistruii sub stelute. Ulterior, fanii care urmaresc aplicatia au decis sa-l puna in aplicare si in realitate si astfel s-a nascut machiajul galactic, un machiaj indraznet si nonconformist. Urmand acest exemplu, am putea chiar sugera ca tinerele care nu sunt multumite de pistrui sa-i ascunda sub stelutele sclipitoare ale machiajului galactic. De asemenea, un machiaj clasic de seara poate fi usor adus in pas cu moda cu cateva stelute pictate pe zona arcardei.

Culorile de baza ale machiajului galacticSe poarta machiajul galactic! - pt fb_result

Pentru a realiza acest tip de machiaj, ai nevoie de o baza de machiaj, un iluminator, un corector si un fond de ten stralucitor. Alege culori din paleta violet, gri, albastru si intensifica cu negru. Tusul de ochi cu sclipici si eyelinerul alb sunt un must have al machiajului galactic. Cu ajutorul acestora se pot obtine constelatiile dorite. Cat despre nuantele de ruj, optati pentru culori metalizate si, pentru mai multa intensitate, aplicati un luciu sidefat pe deasupra. Pentru a innobila machiajul, lipiti in zona ochilor si/sau pometilor strasuri mici. Anumite caracteristici se pot prelua de la frozen make-up, stilul de machiaj inghetat.

Sursa foto: google images

Text: Madalina Manole