Horoscop Pești luna aprilie 2024

Luna aprilie dinamizează sectorul financiar, al banilor pe care nativii îi câștigă din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale, respectiv zodia Berbec, activată de mișcarea retrogradă a lui Mercur, din 2 până în 25 aprilie, care vine cu revizuirea planurilor financiare, dar și a administrării banilor. Contextul astral este susținut și de către Venus, micul benefic, între 5 și 29 aprilie, care aduce oportunități de suplimentare a veniturilor. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare din 8 aprilie, care marchează noi începuturi și aduce răsturnări în planul financiar, prin încasarea unor sume importante de bani. La fel de bine pot avea loc și cheltuieli neprevăzute, așa că recomandarea astrelor pentru nativii Pești este să fie pregătiți.

Axa informațiilor, învățării, cunoașterii, deplasărilor pe distanțe lungi sau scurte, dar și filosofia de viață este dinamizată de două aspecte importante, care se formează în luna aprilie: conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, din 21 aprilie, din zodia Taur, și Luna Plină din zodia Scorpion, din 24 aprilie.

Conjuncția dintre Jupiter și Uranus din 21 aprilie, care se formează în casa comunicării, informațiilor, interacționării cu ceilalți, de unde pot veni informații utile sau cu surpriză, care îi pot ajuta pe nativi în demersurile lor.

Luna Plină din zodia Scorpion din 24 aprilie activează sectorul studiilor, călătoriilor, dezvoltării și filosofiei de viață, unde pot avea loc revelații, evenimente, care pot schimba perspectiva asupra vieții. Fenomenul astral favorizează finalizarea unor proiecte, extinderea cunoștințelor și dezvoltarea abilităților.