Horoscop Vărsător luna aprilie 2024

Luna aprilie dinamizează sectorul comunicării, interacționării, învățării și relațiilor cu rudele, respectiv zodia Berbec, activată de mișcarea retrogradă a lui Mercur, din 2 până în 25 aprilie, care vine cu revizuirea unor decizii sau reevaluarea unor relații cu rudele sau cu cei cu care se desfășoară activități profesionale. Contextul astral este susținut și de către Venus, micul benefic, între 5 și 29 aprilie, care aduce vești utile și șanse de a acumula mai ușor cunoștințe. Cum Venus este micul benefic, iubirea poate veni brusc și neașteptat într-o deplasare, la un curs sau prin intermediul rudelor/vecinilor. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare din 8 aprilie, care aduce vești neașteptate, informații care îi vor lua prin surprindere pe nativi. Se activează și axa cunoașterii, dar și a relațiilor cu străinătatea.

Axa familie-carieră este dinamizată de două aspecte importante, care se formează în luna aprilie: conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, din 21 aprilie, din zodia Taur, și Luna Plină din zodia Scorpion, din 24 aprilie.

Conjuncția dintre Jupiter și Uranus din 21 aprilie, care se formează în casa vieții de familie, unde este posibil să apară un eveniment fericit. Surprize pot veni prin intermediul familiei sau care au legătură cu administrarea unor bunuri patrimoniale.

Luna Plină din zodia Scorpion din 24 aprilie activează sectorul profesional, marcând un moment important, de încheiere a unei etape, finalizarea unui proiect, al unei etape semnificative în carieră. Este un moment oportun pentru ca nativii Vărsător să reflecteze la realizările obținute, la lecțiile învățate în ultima perioadă și la direcția pe care vor să o urmeze în continuare.