Horoscop Capricorn luna mai 2024

Sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, muncii, activităților profesionale, sănătății și valorificării unor pasiuni, de pe urma căreia nativii pot obține beneficii este activat în luna mai.

Pe 8 mai are loc Luna Nouă din zodia Taur, care activează sectorul sentimental, al aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unor talente. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, semn că pot să apară situații neprevăzute, răsturnări bruște sau evenimente care pot schimba cursul unei povești de iubire.

Soarele și Jupiter, marele benefic, formează o conjuncție pe 18 mai. Fiind considerată o zi norocoasă, iar aspectul se formează în planul iubirii, recomandarea astrelor este să nu se piardă oportunitățile care pot veni în preajma acestei zile.

Cu Soarele în tranzit prin zodia Gemeni, din 20 mai, cu Venus, micul benefic, din 23 mai, și cu Jupiter, marele benefic, din 26 mai, se activează sectorul muncii, rutinei zilnice și sănătății. Comunicarea, informațiile care circulă, interacționarea cu ceilalți, curiozitatea și interesul pentru activitățile intelectuale sunt favorizate în perioada următoare. Oportunități vin prin intermediul serviciului sau al activităților pe care nativii le desfășoară.

Pe 23 mai se formează Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță încheierea unei etape și invită la un bilanț, dar și la eliminarea tuturor trăirilor și bagajului emoțional, pe care nativii îl cară după ei de o perioadă mai mare de timp și acum este un moment favorabil să scape de el, să aibă loc o vindecare.