Horoscop Fecioară luna mai 2024

Sectorul asociat studiilor, cunoașterii, idealurilor, carierei, imaginii și statului, dar și viața de familie și situația financiară este activat în luna mai.

Pe 8 mai are loc Luna Nouă din zodia Taur, care dinamizează sfera credințelor, sistemului de valori, călătoriile, lărgirea universului cunoașterii, dar și direcția în viață. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, care poate să aducă surprize și răsturnări, evenimente bruște și neașteptate și o altă abordare a credințelor și principiilor.

Soarele și Jupiter, marele benefic, formează o conjuncție pe 18 mai. Fiind considerată o zi norocoasă, iar aspectul se formează în sectorul principiilor, credințelor, dezvoltării personale și călătoriilor, nativii Fecioară pot să aibă oportunități de creștere profesională, să ia o decizie importantă pentru ei, să primească o invitație de a pleca într-o călătorie, care le poate schimba perspectiva asupra vieții.

Cu Soarele în tranzit prin zodia Gemeni, din 20 mai, cu Venus, micul benefic, din 23 mai, și cu Jupiter, marele benefic, din 26 mai, se activează sectorul carierei, imaginii și reputației profesionale, unde pot veni oportunități și oferte pe care nativii Fecioară nu vor putea să le refuze.

Pe 23 mai se formează Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță încheierea unei etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind viața de familie, căminul și spațiul de locuit, relația cu părinții și bazelor emoționale. Este un moment de încărcătură astrală în care nativii vor avea niște conștientizări, care le pot schimbări perspectiva asupra vieții și a cum văd legăturile de familie.