Seturi speciale pentru rasfat din cap pana-n picioare!

seturi-cadou-grace-coleNu e minunat sa ai toate produsele de ingrijire pentru o piele frumoasa intr-un singur pachet? Sa iti invalui corpul in aceeasi mireasma care sa se dezvaluie discret pe parcursul intregii zile? Noua ne place foarte tare aceasta idee si ne-am gandit sa iti prezentam cateva seturi cu selectii speciale de produse pentru ingrijirea pielii si, bineinteles, cu arome delicioase floral-fructate!

Este important sa folosim produse de curatare si hidratare a pielii din aceeasi gama, pentru a spori eficienta ingredientelor active, dar si pentru a face pielea sa absoarba si sa pastreze aroma lor placuta.

Setul de ingrijire pentru corp Pamper Academy contine lotiune de corp (150 ml), unt de corp (100 ml), gel de dus (150 ml) si sapun (100 g), toate cu parfum imbietor de fructul pasiunii, mandarin si iasomie. Lotiunea de corp hidrateaza si catifeleaza pielea, untul de corp, cu textura luxoasa si cremoasa, hraneste pielea in profunzime, gelul de dus iti revigoreaza trupul la fiecare baie si sapunul delicat iti lasa pielea supla si catifelata, fiind potrivit atat pentru corp, cat si pentru fata.

Setul de ingrijire Grace Cole pentru corp cu extracte de bujor si vanilie contine crema pentru corp, gel de dus si burete pentru baie. Revigoreaza-ti pielea si improspateaz-o cu gelul de dus delicat, foloseste buretele pentru exfoliere si catifelare, iar apoi hidrateaza-ti pielea dupa baie cu crema delicata pentru corp, ce se absoarbe rapid. Produsele au o aroma dulce si seducatoare de bujor si vanilie, ambele parfumuri avand, de altfel, si efect afrodiziac.

Setul de ingrijire Terrific Trio contine un trio de produse cu efecte uimitoare asupra pielii tale: sapun hidratant (100 g), gel de dus (250 ml) si lotiune de corp (150 ml). Gelul de dus curata bland pielea la fiecare baie, sapunul este perfect pentru maini si fata, lasand pielea curata si catifelata, iar lotiunea de corp hidrateaza si energizeaza epiderma. Menta ofera o senzatie placuta de racorire, portocala are efect energizant, in timp ce iasomia hraneste si catifeleaza pielea. Parfumul revigorant iti trezeste simturile, astfel ca acest set este perfect pentru femeile cu o viata activa care vor sa isi inceapa diminetile pline de energie!

Setul de ingrjire pentru corp Grace Cole cu extracte de bujor si vanilie din 4 piese este o varianta extinsa a celui prezentat mai sus, fiind potrivit pentru persoanele care calatoresc des sau pentru cele care vor sa ia cu ele in vacanta o selectie speciala de produse indispensabile ingirjirii zilnice a pielii. Contine lotiune pentru corp, gel de dus si burete pentru baie, toate ambalate intr-un portfard elegant, practic si usor de transportat. Lotiunea de corp ofera hidratare completa si catifeleaza pielea, gelul de dus curata bland intregul corp, iar buretele exfoliaza delicat, lasand pielea fina si placuta la atingere. Aroma delicata de bujor si vanilie ramane in piele, invaluind-o discret intreaga zi.

Setul de ingrijire pentru corp cu extracte de smochine salbatice si merisoare contine spuma de baie si gel de dus pentru o baie relaxanta si o curatare delicata a pielii, scrub pentru exfolierea pielii, care indeparteaza celulele moarte si accelereaza procesul de regenerare a pielii, dar si lotiune pentru corp care hraneste pielea in profunzime si o catifeleaza. Toate produsele contin extract de smochine salbatice si merisoare. Pe langa aroma dulce si delicata, smochinele au numeroase beneficii pentru piele: previn si incetinesc imbatranirea pielii, stimuleaza secretia de colagen si hranesc epiderma datorita continutului bogat in substante nutritive. Merisoarele, pe de alta parte, lupta impotriva radicalilor liberi responsabili pentru imbatranirea pielii si au efect antiinflamator. Datorita acestor extracte, setul este o alegere excelenta pentru pielea matura!

Text: Bianca Badescu