Cum se pregatesc vedetele pentru plaja

Avand in vedere ca sunt tot timpul in vizorul presei si-n ochii curiosilor, vedetele noastre nu-si permit sa nu arate impecabil. Ei bine, o expunere necontrolata la soare poate afecta atat pielea, cat si parul, iar rezultatele pot fi dezastruoase si pot tine, in mod negativ, primele pagini ale ziarelor… chiar si o vara intreaga, ceea ce ar fi pacat! Fara a mai lungi vorba, va invitam sa aflati trucurile de protectie solara si sfaturile de ingrijire a pielii, spuse chiar de VIP-urile autohtone, si, de ce nu, chiar sa le urmati! Sunt veritabile!



Inainte de plaja…

Giulia Nahmany, designer bijuterii: „In primul rand, imi exfoliez pielea si-mi fac impachetari pentru hidratare, iar apoi folosesc creme, foarte multe creme.”

Anca Lungu, prezentator tv: „Razele ultraviolete imbatranesc pielea si, desi este adevarat ca o piele bronzata arata bine, procesul nu este foarte benefic. De aceea, eu nu stau la soare si prefer pielea alba si sanatoasa.”

Laura Cosoi, actrita: „Incerc sa beau foarte multa apa pentru ca pielea sa fie elastica si hidratata din interior si mananc foarte multe fructe si legume.”

La plaja…

Xonia, artist: „Eu folosesc o crema de protectie cu SPF foarte mare pentru ca am pielea alba si, in loc sa ma bronzez, eu ma inrosesc si ma ard.”

Laura Cosoi, actrita: „Pentru plaja prefer sa folosesc creme cu factor de protectie mare, dar am si o reteta personala foarte sanatoasa. Amestec ulei de migdale cu crema cu factor de protectie si o aplic pe piele, astfel obtin si hidratare, si protectie.”

Pro sau contra bronzarii artificiale?

Giulia Nahmany, designer bijuterii: „Obisnuiesc ca, la inceput de vara, sa folosesc creme si lotiuni autobronzante pentru ca sunt sanatoase: hranesc si hidrateaza pielea si-i dau si o nuanta frumoasa.”

Roxana Ciuhulescu, prezentator tv: „Inainte de a ma expune la soare, eu ma duc la solar. Fac asta pentru a preveni sa-mi ard pielea. Autobronzante nu folosesc pentru ca, de cate ori am facut-o, mi-am patat pielea.”

Lora, artist: „Eu sunt complet impotriva solarului, dar apelez la lotiuni autobronzante pentru ca sunt foarte bune.”

Ritualul de ingrijire dupa plaja

Alina Sorescu, artist: „Eu intotdeauna ma dau cu o crema hidratanta dupa plaja pentru ca, avand pielea foarte sensibila, am nevoie de o reparare intensiva.”

Lora, artist: „Dupa plaja, folosesc lapte hidratant de corp, ulei de migdale sau crema de galbenele.”

Parul nu trebuie expus temperaturilor ridicate!

Laura Cosoi, actrita: „Eu imi dau cu ulei de cocos pe par si apoi il invelesc in batic pentru a-l proteja.”

Doinita Oancea, actrita: „La plaja imi acopar intotdeauna parul cu turbane sau palarii, iar daca uit vreodata, aplic imediat dupa ulei de masline.”

Cum arata bagajul de plaja?

Simona Nae, artist: „In geanta de plaja am intotdeauna palaria, crema cu SPF cat mai mare, pentru ca eu am pielea foarte alba, ochelarii, slapii si neaparat un prosop.

Corina, artist: „Nu sunt adepta bronzului. Mie imi place pielea alba. Oricum, in bagajul meu de plaja fac mereu loc cremelor cu factor de protectie, lip balmului si fructelor. Eu mananc foarte multe fructe de obicei, iar la plaja cu atat mai mult. Nu prea port palarie si ochelari cand ma expun soarelui pentru ca risc sa ma bronzez cu pete.”

Lora, artist: „Fetelor, aveti grija ca vine vara si nu trebuie sa stati prea mult la soare. Nu uitati sa va hidratati, sa beti multa apa, sa faceti masaje si cat mai mult sport.”

Farmacistii Catena recomanda produsele Genera. Daca iti doresti sa-i oferi pielii tale protectie impotriva razelor ultraviolete si, totodata, o ingrijire adecvata, atunci cu siguranta vei fi incantata de laptele solar cu vitamina E SPF 25 de la Genera! Mai multe detalii despre produs gasiti aici.

Text: Madalina Manole