Tommy Hilfiger Denim, primul magazin din Bucuresti

decupat_Tommy Hilfiger Denim- poza principalaDeschiderea noului centru comercial Mega Mall aduce in Romania branduri si magazine in premiera. Unul dintre ele este Tommy Hilfiger Denim, care prezinta o linie denim a celebrului brand american.



Direct din inima Americii

Noua colectie primavara/vara 2015, numita Heartland, aduce tendinte ale stilului american si este inspirata din desert, munte si din peisajele de pe taramul Americii. Piesele vestimentare ale acestei colectii au si influente maritime sau militare, ce se combina perfect cu semnatura Tommy Hilfiger Denim. Daca vrei un stil fresh, cu care sa iesi in evidenta, noile articole ale brandului sunt cele mai potrivite pentru a te ajuta sa iesi din anonimat.

Mix de culori

Fie ca vorbim de combinatii de materiale, dantela, lana, camuflaj sau plasa, noile tinute aduc un iz fresh in garderoba. Alb, albastru si rosu sunt culorile deja recunoscute ale decupat_Tommy Hilfiger Denim poza secundarabrandului american. Veti intalni in noua colectie printuri si nuante de vara, linii simple sau grafice. Tricouri, jachete, pantaloni, dar si rochite lejere sunt recomandate pentru zilele calduroase de vara. Intalnim 3 zone cu culori specifice, si anume: zona desertului, reprezentata de culori neutre si accente metalice, Coast, unde influentele sunt maritime, care te duc cu gandul la o excursie in Miami, cu imprimeuri florale si exotice, si Mountains, unde gasim articole vestimentare in culori traditionale, dar si surprinzatorul albastru bonney, intr-o interpretare neasteptata.

Evenimentul de lansare a magazinului a fost unul foarte select, dar, totodata, fresh, la fel ca si stilul pe care brandul il promoveaza. Am gustat un cheesecake delicios, sampanie perfecta pentru atmosfera de sarbatoare si am ascultat muzica electro impreuna cu ceilalti invitati ai serii. Vedete, persoane din media, dar si clienti fideli ai brandului sau fashion bloggeri au participat la deschiderea primului magazin Tommy Hilfiger Denim din Mega Mall.

Text: Andreea Maria Varlan