Raluka: „Imi place sa las viata sa ma surprinda”

Interviu Raluk - principala_result„Ochii care nu se vad se recunosc oricum din voce” este expresia care mi-a venit in minte gandindu-ma la Raluka, pe care am cunoscut-o in toata splendoarea ei. Concluzia: e incantatoare, pe orice subiect. „Acasa, aici, in paginile noastre” avem super voce, talent, carisma, sex-appeal si o naturalete irezistibila. Citeste interviul din randurile urmatoare si spune-ne daca avem dreptate! Enjoy!



Ne poti povesti trei lucruri extraordinare care s-au produs in viata ta din intamplare?

Hmm, cred ca m-am nascut intr-o zodie norocoasa, pentru ca mai tot timpul mi se intampla lucruri extraordinare! Nu pot sa va povestesc trei intamplari anume, in schimb, pot sa va spun ca, de cand am intrat in lumea muzicii, am intalnit oameni minunati alaturi de care am trait cele mai frumoase experiente din viata mea. Una dintre ele ar fi primul meu concert ca interpret, despre care imi place sa spun ca a fost chiar un eveniment, nu doar o intamplare!

Esti unul dintre cei mai admirati artisti ai momentului. Te-ai lansat, ai cantat si ai cucerit tot. Tu pe cine admiri, la randul tau, din aceasta industrie?

Imi admir colegii care reusesc sa faca ceea ce isi propun si, bineinteles, sa aiba rezultate frumoase. Si imi plac oamenii pozitivi, care se daruiesc cu totul atunci cand fac ceva.

Care este ideea ta despre fericire?

Cred ca ajungi sa fii fericit in momentul in care vezi doar partea plina a paharului, sa iti dai seama ca lucrurile simple sunt cele care conteaza, cand realizezi ca, de fapt, aceasta este frumusetea vietii. Atunci incepi sa fii fericit cu adevarat! Sunt fericita atunci cand primesc atata dragoste cata ofer. Pentru ca sunt dependenta de iubire!

Ai lansat un nou single, „Ieri erai”, piesa care se bucura de un mare succes. Preferi sa te axezi pe cariera solo sau vei avea in continuare colaborari cu Dj Sava si Connect-R?

Cariera mea solo mergea de ceva vreme in paralel cu proiectul meu cu Dj Sava si Connect-R, care imi sunt si prieteni, nu doar colaboratori. Mai mult, cu Dj Sava impart acelasi studio. Trebuie totusi sa stiti ca, in momentul acesta, ma voi axa pe propria cariera si pe cea a unor tineri recent asimilati de industria muzicala, in care am investit deja mult suflet si pe care imi doresc sa ii invat ce stiu eu mai bine. Este vorba despre Irina Rimes si Tamaz, doi copii absolut extraordinari!

Care este povestea din spatele piesei si de unde a venit inspiratia pentru versuri?

Versurile piesei „Ieri erai” sunt scrise de Irina Rimes. In aceeasi seara in care s-a nascut si piesa „Visele”. A fost o seara magica in care ne-am strans toti membrii familiei Quantum Music si ne-am concentrat pe scris.

Cum ai defini etapa in care te afli acum?

Imi place sa cred ca sunt intr-o continua dezvoltare si sunt mandra ca am reusit sa ajung pana aici. Sunt suficient de ambitioasa si intotdeauna nerabdatoare, iar aceste calitati, cred eu, ma ajuta sa imi testez limitele cu fiecare proiect pe care il aduc in fata publicului. Asadar, inca nu am ajuns la apogeul carierei mele. Dar sunt nerabdatoare sa ajung acolo!

Daca te-ai intalni in acest moment cu tine la inceput de cariera, ce sfat ti-ai da?Interviu Raluk sec 1_result

Ooo… Mi-as lasa un biletel lung si mi-as scrie, in primul rand, sa nu ma incred in fiecare persoana care imi zambeste. Si, daca as fi din nou la inceput, as incerca sa fiu autodidacta: adica sa incep sa fac chiar eu un lucru, sa nu mai astept sa rezolve altcineva o situatie. Cred ca toti facem asa. Cred ca as mai scrie in biletel sa am mai multa grija de vocea mea.

Cate din lucrurile pe care le-ai visat s-au si materializat pana in acest moment?

Cel mai nou si mai frumos lucru care mi se intampla este faptul ca am inceput sa cant cu band. Mai mult, casa de discuri Quantum Music, de care ma ocup, mai nou, se dezvolta extrem de repede, fapt care nu poate decat sa ma bucure si sa vina ca o certitudine a lucrului bine facut, ca tot este folosita atat de des aceasta sintagma. Un alt vis al meu a fost sa descopar chiar eu tineri talentati, cu care, de cand am inceput sa lucrez, fara exagerare, parca prind aripi! Acesti copii minunati imi dau atata speranta si pofta de viata, incat, cu ei si datorita lor, munca noastra devine si mai placuta.

Cum te-ai schimbat de-a lungul anilor?

In bine, zic eu. Imi place sa cred ca am evoluat. Am devenit mai muncitoare si mai exigenta cu mine insami.

Esti frumoasa, celebra si sexy. Se vede si de la tine cum se vede de la noi?

Hmm, nu prea… Eu ma consider in continuare o fata simpla, cu burtica si picioarele un pic cam scurte. 🙂 Glumesc! Am momente si momente. Ce sa zic? Cand este vorba despre propria persoana, intotdeauna esti critic, asta daca vrei sa te perfectionezi. Nu consider ca sunt asa „wow” cum ma percepe publicul, dar ma bucur cand primesc complimente, evident.

Ai o strategie pe termen lung in ceea ce priveste cariera sau esti mai degraba o tipa spontana si iei lucrurile pe masura ce apar?

Depinde. Imi place sa las viata sa ma surprinda, insa, in profesie, fac strategii si ma tin de ele cat de mult pot, chiar daca, pe parcurs, le adaptez. In general, sunt spontana. Si asta face parte din profilul meu de artist, pentru ca sunt nenumarate situatii in care trebuie sa improvizezi.

Care este destinatia in care ai mers si te-ai simtit cel mai bine?

Interviu Raluk sec 2_resultAnul trecut am avut un concert in Liban, care a iesit, dupa parerea mea, genial! Nu doar concertul, ci si petrecerile de dupa concert. Aaaaa, si in India as vrea neaparat sa ma intorc, pentru ca a fost magic si pentru ca am dat un pic de gustul acelei culturi. Poate voi imprumuta si eu cateva elemente in proiectele mele. Pastrez surpriza.

Cum este Raluka atunci cand este indragostita?

Raluka, indragostita? Cum sa fie? Fireasca! 🙂 Vesela, aiurita si, probabil, si mai frumoasa!

Ce te face sa te simti speciala?

Hmmm… ma simt speciala tot timpul, asta pentru ca nu ma compar cu nimeni, nici in favoarea, nici in defavoarea mea.

Transmite-le un gand cititoarelor noastre…

Sa fiti puternice si sa nu va multumiti niciodata cu putin! Ramaneti cu ochii si urechile pe Quantum Music, pentru ca pregatim o altfel de muzica!

Foto: Cristina Ardelean

Make-up: Madalina Petru

Hair: GETT’S Salons

Styling: Bien Savvy

 

Text: Alexandra Lupu