Curiozitati si ciudatenii despre starurile de la Hollywood

Se pare ca a fi artist international, cunoscut si apreciat de o lume intreaga, nu este chiar atat de placut pe cat am crede noi. De ce spunem asta? Pentru ca, se pare, celebritatea vine la pachet si cu doza sa de nebunie. Nu putini sunt artistii care s-au facut remarcati, dincolo de cariera, prin diferite ciudatenii personale pe care le-au etalat, mai mult sau mai putin, cu mandrie in public. Am facut o selectie a celor mai ciudate mofturi de vedeta si topul a iesit, cel putin, surprinzator. Iata-l!



De la staruri porno la mari actori. Vedete de la Hollywood care s-au afirmat in filme pentru adulti

Rihanna

„Buna, sunt Rihanna si as vrea sa comand 14 pungi de fursecuri, patru pungi de chipsuri cu aroma de branza, noua inghetate si sase pizza extra”, cam asa suna comenzile artistei atunci cand se afla in turneu prin lume. Daca mirarea angajatului room-service este mare la primirea comenzii, credeti-ne pe cuvant ca este si mai mare la vazul persoanei care a facut comanda. Nu putem decat sa o invidiem!

Secrete de frumusete ale divelor de la Hollywood

David Beckham

David Beckham isi cultiva un obicei care reuseste sa o scoata din minti chiar si pe sotia sa, Vicktoria, care il numeste „ciudat”. Acesta, pe langa faptul ca are in casa trei frigidere diferite, unul pentru mancaruri diverse, unul pentru salatele si altul pentru bauturi, isi cumpara la fiecare doua saptamani cate 40 de perechi de sosete. De ce? Pentru ca iubeste sosetele noi. Ba mai mult, cand a fost intrebat de reporteri ce cadou isi doreste sa primeasca de Craciun, acesta a raspuns fara sa stea pe ganduri: „sosete”.

Celebritati cu orientari sexuale ciudate

Madonna

Diva de la Hollywood este recunoscuta pentru mofturile si aroganta gesturilor sale, insa ultima fita a intrecut orice masura. Un apropiat al Madonnei a declarat ca aceasta ar avea alergie la baile publice, mai exact artista nu ar accepta sa intre in nicio baie in care a intrat altcineva inainte. Pana acum cativa ani Madonna avea o baie personala pe care o tinea incuiata si pe care absolut nimeni nu avea voie sa o foloseasca, insa, iata ca, se pare, situatia a evoluat. Nu stim, insa, ce face Madonna atunci cand se afla in vizita sau cineaza intr-un restaurant.

Scandaluri sexuale celebre

Tom Cruise

Cu toate ca averea actorului este estimata la 450 milioane de dolari, Tom Cruise nu umbla niciodata la el cu bani cash. Si daca aceasta curiozitate nu v-a dat gata, ei bine, aflati ca sex-simbolul de la Hollywood nu bea apa decat daca aceasta apartine unui anumit brand, iar rezervele sale sunt uriase.

Celebritati hollywoodiene care au fost jefuite

Britney Spears

Britney Spears este, fara indoiala una dintre cele mai superstitioase artiste de la Hollywood. Cu toate ca nu este, insa, si cea mai credincioasa, diva nu se urca pe scena pana nu-si spune rugaciunea. Pentru cateva minute, backstage-ul se transforma intr-o capela improvizata, iar Britney, alaturi de toata echipa, isi indeplineste ritualul inainte de concert.

Acesti faimosi s-au casatorit cu fanii lor. Iata despre cine este vorba! Detalii aici!

Sursa foto: HEPTA

Text: Madalina Manole