Madonna îți spune singură povestea

Madonna a anunţat că va scrie şi regiza un film bazat pe viaţa ei. La scenariu o ajută şi câştigătoarea de Oscar pentru Cel Mai Bun Scenariu, Diablo Cody, cea care a scris Juno. Biografia va arăta cum s-a ridicat “Material Girl” din mahalalele New York-ului şi a devenit superstar mondial, cu ajutorul unor cântece ca Like A Virgin sau Vogue.

https://www.instagram.com/tv/CE-GgASh5HY/?utm_source=ig_web_copy_link

Artista spune că filmul va fi mai mult despre muzică. “Muzica m-a făcut să merg mai departe şi arta mi-a salvat viaţa.” Va fi a treia producţie cinematografică regizat de Madonna, după Filth and Wisdom din 2008 şi WE, din 2011. Cea din urmă, bazată pe aventura regelui Edward al VIII-lea cu Wallis Simpson, a fost un eşec comercial – a avut încasări de doar 2 milioane de dolari, în timp ce bugetul a fost de 11 milioane.



Universal pariază pe succesul filmului biografic

Cu toate astea, studioul care îi produce noul film, Universal, pariază pe reuşita artistei cu genul biografic, după succesele uriaşe de box office avute de Bohemian Rhapsody, despre Freddie Mercury şi de Rocketman, despre viaţa lui Elton John.

Încă nu ştim când vor începe filmările şi nici cine o va juca pe Madonna, dar artista ne arată pe contul ei de Instagram progresul pe care-l face alături de Diablo Cody în scrierea scenariului.

Foto: hepta