Smiley, prima declarație de dragoste

Relația dintre Smiley și Gina Pistol este una dintre cele mai urmărite și mai mediatizate povești de dragoste din showbiz-ul autohton, poate și datorită dicreției absolute pe care au încercat să o păstreze protagoniștii ei. Iar sarcina prezentatoarei TV a fost încă de la început un motiv de controversă.

O fi sau n-o f însărcinată Gina Pistol? Ei bine, nu doar că acest lucru a fost confirmat de fotografiile în care au fost surprinși cei doi cu diverse ocazii, ci și de câteva declarații ale unor apropiați. Dar niciodată până acum nu a urmat și o declarație oficială a celor doi viitori părinți.

De această dată, însă, se pare că Smiley a hotărât nu doar să își asume oficial rolul de viitor tată, ci și sa-i facă o declarație publică partenerei sale.

Plecați în Grecia, în vacanță, alături de Speak și Ștefania, Smiley a postat pe contul său de Instagram o imagine cu ei doi, în care se poate ghici burtica de gravidă a Ginei și care servește de pretext pentru un text elocvent. Mesajul i-a luat prin surprindere pe mulți, mai ales că este prima dată când artistul scrie așa ceva de când se află într-o relație cu prezentatoarea tv.

Este vorba despre prima declarație de dragoste  pe care Smiley i-o face Ginei în fața tuturor. Deși, de  când au aflat că vor deveni părinți, cei doi par mai îndrăgostiți și mai fericiți ca niciodată și au început să se afișeze mai des împreună pe rețelele de socializare.

„A ADORA ador tranz 1) A iubi cu patimă. 2) (persoane, ființe sau lucruri) A trata cu dragoste sau admirație; a respecta în mod deosebit; a venera; a idolatriza; a zeifica; a diviniza”, a scris Smiley pe contul de Instagram.

https://www.instagram.com/p/CFr7dekhAtr/?utm_source=ig_web_button_share_sheet