Ghid fashion: cum să creezi un look minimalist

În sfârșit este 2021 și, pe măsură ce ne compunem ținute, stiliști fashion sugereză să ne îndreptăm privirea spre elementele de bază. Minimalismul nu trebuie să fie plictisitor, dar nici prea extravagant- este vorba despre achiziționarea de articole clasice și elemente de bază care nu se vor demoda niciodată.

De la paltoane demne de vremea rea până la pulovere și încălțăminte clasică, iată piesele care te vor ajuta să îți creezi un look minimalist.



Trench-ul clasic

Un trench clasic este un element obligatoriu pentru garderoba ta. Acest articol vestimentar iconic nu se demodează niciodată.

Cămașa albă

O cămașă simplă, albă poate fi purtată într-un milion de moduri diferite. Acest articol simplu, dar șic, este un must-have minimalist.

Bluza perfectă din poplină

Această bluză este exemplul cel mai versatil. Poartă o astfel de bluză cu blugi, sub pulovere, combină cu un blazer – opțiunile sunt cu adevărat nesfârșite.

Blazer negru

Nimic nu arată mai minimal chic ca un outfit complet negru. Un blazer negru poate servi drept bază pentru tot felul de ținute minimal chic. Încercă-l pe acesta într-o combinație supradimensionată pentru un look casual, cool.

Maleta

O maletă neagră cu guler este o piesă excelentă de stratificare pentru sezonul rece. O poți purta cu pantaloni negri sau în orice altă combinație de stiluri.

Pantaloni eleganți

O pereche de pantaloni eleganți, de costum nu sunt doar pentru sala de ședințe. Îmbracă-i cu tricotaje și tricouri pentru un look smart-casual.

Rochie satinată

O rochie din satin este una dintre acele piese care vor fi întotdeauna la îndemână. Îmbracă-l cu o pereche de sandale cu bretele pentru o ieșire de seară sau poart-o cu un pulover confortabil deasupra și adaugă o pereche de cizme pentru un aspect de zi.

Perechea perfectă de adidași albi

O pereche clasică de adidași albi sunt confortabili, chic și merg cu orice.

Mocasini clasici

Aceste încălțări clasice sunt un must have în orice garderobă, indiferent de sezon.

O salopetă ușor de purtat

Salopetele sunt hack-ul perfect pentru ziua leneșă – elegant fără efort.

Clasici jeanși albaștri

Fiecare femeie are nevoie de o pereche de blugi clasici de culoare albastră în garderoba ei. Alege modele simple și versatile.

Rochia din tricot

O rochie tricotată este o altă piesă vestimentară super versatilă. Poart-o cu un blazer și cizme pentru un look casual, sau cu niște sandale cu bretele pentru a da un plus de eleganță.

Geanta

O geantă neagră elegantă de zi cu zi este indispensabilă. Minimaliștii tind să se ferească de logo-urile strălucitoare și de imprimeurile trăznite.

O atingere aurie

Poartă câteva piese aurii, simple pentru a oferi garderobei tale neutre un pic de strălucire.

Cizme făcute pentru mers

Alege un model de cizme cu care te poți deplasa ușor, fără a-ți crea probleme. Modelele simple, cu toc cui sunt un must-have.

Text: Iulia Mirică

Sursă foto: www.marieclaire.com