Crema contur pentru ochi Naturalis

crema-contur-pentru-ochi-naturalisDupa cinci ani, am revazut-o pe Ana, prietena mea cea mai buna. Ea locuieste acum in America, iar reintalnirea de la aeroport a fost emotionanta si presarata cu lacrimi de bucurie. In timp ce ma imbratisa, mi-a spus: „Nu te-ai schimbat aproape deloc! Doar culoarea parului e mai inchisa si ai cateva riduri fine pe la ochi”. Poftim!?

Da, chiar asa mi-a zis. Dar pentru asta sunt buni prietenii adevarati, nu? Si daca tot a adus in discutie problema delicata a ridurilor de expresie, m-am hotarat ca luna aceasta sa testez proprietatile unei creme pentru conturul ochilor, bineinteles produs ce se gaseste in farmaciile CATENA. Curioase de rezultat?

Atingerea catifelata a trandafirului

Crema pentru ochi despre care va vorbesc face parte din gama Naturalis, cu apa naturala de trandafir si este cu adevarat magica! Ingredientele active pe care le contine (apa de trandafir, Q10 si ulei de avocado) actioneaza direct asupra ridurilor de expresie si a cearcanelor, favorizeaza sinteza de colagen si previn imbatranirea pielii. Am fost extrem de placut surprinsa cand am descoperit ca esenta cremoasa are in componenta si acid hialuronic, proteine din grau si acid lactic, ingrediente faimoase ce asigura hidratarea optima a tenului si faciliteaza intinerirea celulara. Cat despre design, recipientul de sticla de 15 ml si capacul argintat stau la loc de cinste in mijlocul unei gradinite de trandafiri rubinii. Ah, crema mai primeste de la mine un 10 pentru aroma florala. E irezistibila. Ana, ce zici, arat mult mai bine acum, nu?

Text: Diana Sorescu