Fitness cu Radu Teodorescu

Fitness cu Radu TeodorescuCelebrul Radu Teodorescu, antrenorul preferat de o multime de staruri hollywoodiene, a lansat recent cartea intitulata ,,FITNESS cu Radu”. Aceasta aparitie editoriala, pe care o semneaza impreuna cu Luiza Bucur, cuprinde cele mai eficiente programe de ingrijire corporala si reprezinta primul capitol dintr-o lucrare mai ampla, aflata in pregatire, despre componentele unui stil de viata sanatos.
 
Radu Teodorescu este antrenorul recunoscut si apreciat de vedete internationale carora le-a conceput programe speciale de pregatire fizica: Cindy Crawford, Jennifer Lopez, Meg Ryan, Calista Flockhart, Will Smith, Matthew Broderick sunt doar cateva dintre ele. In paginile acestei carti, Radu Teodorescu si Luiza Bucur redau simplitatea, accesibilitatea si bucuria sportului la orice varsta.

 

Autorii ne poarta catre o calatorie intr-o lume in care fitnessul si miscarea sunt esentiale pentru un stil de viata sanatos, iar trupul nostru reprezinta o sursa de energie si de mandrie. ,,Exercitiile pe care le propunem implica sa inveti si sa stapanesti anumite notiuni, dar e placut. Si veti obtine ceea ce alti oameni castiga dupa ani multi de antrenamente petrecute in cluburi scumpe si plicticoase. Veti deveni pur si simplu mai frumosi!” – ne asigura Radu Teodorescu in introducerea cartii. Nestlé s-a implicat efectiv in acest proiect deoarece sustine un stil de viata sanatos si cu o dieta echilibrata, in care un rol important il au cerealele. Pe langa exercitiile fizice si cei ,,2 litri de apa pe zi”, Nestlé recomanda consumarea a doua-trei portii de cereale integrale, care asigura vitaminele pentru sanatatea tenului, a pielii si a parului, dar si energie suficienta pentru activitatile cotidiene.

Text: Oana Georgescu
august 28th, 2005 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate