Sun Plaza implineste 3 ani de senzatie!

Sun Plaza implineste 3 ani de senzatieVino la Sun Plaza in perioada 22–24 februarie 2013 si pregateste-te de distractie, pentru ca de la petrecere nu vor lipsi muzica buna, dansul, tortul aniversar si premiile pentru clientii fideli. Aniversarea incepe vineri, 22 februarie, de la ora 18:00, pe ritmuri de samba, alaturi de trupa de percutionisti Barbarossa Samba Group, a caror muzica le va transmite celor prezenti energia pozitiva a coloratelor cartiere braziliene.

Cel mai asteptat moment al serii va fi concertul sustinut de Smiley, care va incheia prima zi de petrecere in bine-cunoscutul sau stil nonconformist. Toti cei care viziteaza centrul comercial in aceasta zi au ocazia sa castige numeroase premii precum telefoane iPhone 5, tablete iPad 4G, aparate foto Nikon 5100, excursii City Break sau multe alte surprize. Tot ce trebuie sa faci este sa vii intre 18 si 22 februarie la Info Point-ul de la etajul 1 si sa te inscrii la tragerea la sorti cu un bon fiscal de la unul dintre comerciantii din Sun Plaza.

Cum atmosfera se va incinge, ca dovada a unei petreceri reusite, nu vor lipsi barmanii talentati care vor racori spiritele petrecarete. Show-ul de flair bartending in care vor putea fi urmarite jonglerii spectaculoase cu sticle, pahare si shakere va marca finalul evenimentului aniversar.

 

Text: Andreea Popescu