Unde mergem de 8 Martie?

unde-iesim-8-martieDe 8 Martie, barbatii sunt responsabili de zambetele femeilor, iar copiii, de bucuria mamelor, astfel ca in aceasta zi toti trebuie sa le surprindem placut pe doamnele din viata noastra. Pe langa un buchet mare de flori si o urare din inima, noi va propunem cateva idei care, cu siguranta, vor impresiona orice femeie.



Te invit la teatru de 8 Martie!

Spectacolele de teatru sunt o buna optiune pentru a surprinde placut o femeie, cu atat mai mult cu cat tema piesei este in ton cu ziua de 8 Martie. Teatrul de pe Lipscani va invita duminica, la ora 17:00, la piesa „Un barbat si mai multe femei”, o piesa care va starni hohote de ras in randul doamnelor si incuvintari amare din partea domnilor. De ce spunem asta? Pentru ca, desi orice barbat isi doreste mai multe femei in jurul sau, cand minunea se intampla, acesta nu poate decat sa-si blesteme dorintele. Motivele le veti descoperi de la Claudiu Bleont si femeile din viata lui, pe rand, interpretate de Magda Catone. La finalul spectacolului, doamnele vor primi si un cadou surpriza din partea organizatorilor, astfel ca nu aveti cum sa ratati aceasta propunere de a petrece ziua de 8 Martie.

Cantam femeia de 8 Martie

Tavi Clonda, impreuna cu bandul sau, a pus la cale un concert dedicat in exclusivitate reprezentantelor sexului frumos. Sub semnul iubirii, acestia vor celebra femeia la Sankt Petersburg Pub, cu incepere de la ora 22:00. Seara va fi incarcata de romantism, iar piesele cantate de Tavi Clonda Band vor atinge, cu siguranta, inimile doamnelor.

Cina in stil venetian de 8 Martie

Misterul si ispita din spatele mastilor venetiene vor fascina, cu siguranta, orice femeie, asa ca nu trebuie sa stai mult pe ganduri inainte sa o inviti la o cina in… Venetia. Restaurantul italian Il Tempio del Gusto isi deschide larg portile pe 8 martie si aduce in Capitala, special pentru rasfatul doamnelor, carnavalul venetian. Petrecerea fascinanta va incepe la ora 20:00, iar mastile vor fi puse la dispozitie de organizatori.

Sa radem din plin de 8 Martie!

De Ziua Femeii, sunt programate trei spectacole de stand-up comedy, astfel ca, daca vrei sa-i starnesti hohote de ras iubitei tale, oferta este variata. De la ora 19:00, amuzati-va alaturi de comedianti in Club 99, iar de la 20:30, continuati portia de ras in Grill Pub alaturi de „Cei 7 magnifici”. Daca nu v-ati saturat de ras, programul de stand-up comedy continua cu o alta trupa, de la ora 21:00, tot in Club 99.

Liber la distractie de 8 Martie!

Pentru iubitoarele de rock electronic, indietronic ambiental si instrumental, clubul Fabrica a pregatit o surpriza de proportii. De la Moscova, pentru prima oara in Romania, soseste trupa „I am waiting for you last summer”, o trupa care a cucerit deja Asia si acum isi propune sa extazieze si bucurestenii. Concertul va incepe la ora 21:00, iar cei trei rusi promit sa creeze o atmosfera incendiara, astfel incat doamnele sa nu resimta frigul care se anunta afara.

Text: Madalina Manole