Top 10 fraze motivationale si inspirationale rostite de celebritati

beyonce-principala_resultPentru ca este sfarsit de an, ar trebui sa tragem linie, sa bifam obiectivele atinse pana acum si sa ne fixam noi teluri. Acum este momentul sa cautam raspunsuri, sa ne preocupam mai mult de noi si de imaginea noastra si sa ne descarcam de bagajele emotionale nefolositoare. Este momentul marilor schimbari, astfel incat Anul Nou sa fie primit pe teren propice. Pentru a va ajuta in acest proces, am stabilit un top 10 al celor mai puternice fraze motivationale si inspirationale rostite de celebritatile de la Hollywood.



Ce joburi au avut vedetele de la Hollywood inainte de a deveni celebre

Beyonce

Beyonce a dovedit mereu ca este o femeie puternica si foarte stapana pe sine, prin urmare si mottoul sau in viata este legat de aceste doua calitati: „Cea mai atragatoare trasatura pe care o femeie o poate avea este increderea in sine.

Adeleadele_result

Adele a impresionat pe toata lumea anul acesta cand a vorbit public despre depresia post-partum pe care a trait-o si a fost foarte apreciat si aplaudat gestul sau. Iata ca pana si femeile de succes ca Adele uneori iau decizii mai putin inspirate, insa conteaza motivul pentru care este luata decizia. „Trebuie sa avem curaj si sa fim suficient de indrazneti sa luam o decizie si, chiar daca aceasta este proasta, motivul pentru care o iei trebuie sa fie unul nobil.”

Secretele de frumusete ale celebritatilor de la Hollywood

lady-gaga_resultLady Gaga

Extravaganta talentatei cantarete Lady Gaga a fost mult timp criticata; am putea spune ca pe cat de apreciata era vocea sa, pe atat de controversata era tinuta sa. Insa aceste aspecte nu numai ca nu i-au taiat aripile artistei, ci au propulsat-o si mai sus pe scara succesului international. Lady Gaga se lasa ghidata de cateva cuvinte devenite litera de lege pentru ea: „Nu-i lasa pe altii sa-ti eclipseze stralucirea doar pentru ca pe ei ii orbeste. Spune-le sa poarte ochelari!” Cu alte cuvinte, daca in jurul tau sunt oameni pe care-i deranjeaza succesul tau, nu-i lasa sa te traga inapoi, ci indeparteaza-te usor de acestia.

Taylor Swifttaylor-swift_result

Anul 2016 se pare ca a fost unul bun pentru artista Taylor Swift care a reusit, pentru al doilea an consecutiv, sa castige trofeul pentru cel mai bun album in cadrul Premiilor Grammy. Oare la succesul sau a contribuit si mottoul dupa care aceasta se ghideaza in viata, si anume: „De fiecare data cand cineva imi zice ca nu pot face ceva, mai tare ma ambitioneaza.” Cu siguranta, da! A fi incapatanat totusi nu este chiar un defect, ci mai degraba o „calitate negativa” care insa te ajuta sa realizezi in viata ceea ce-ti doresti, fara a tine cont prea mult de parerea celorlalti.

Top 7 zambete de top de la Hollywood

reese-witherspoon_resultReese Witherspoon

Daca in urma cu cativa zeci de ani o femeie si-ar fi dorit cariera sau succes pe parte profesionala, cei din jurul sau ar fi ras sau s-ar fi ingrozit. Ei bine, iata ca astazi situatia este cu totul si cu totul diferita si reprezentantele sexului frumos au voie sa se concentreze mai mult pe acest aspect decat pe viata privata. Aceste cuvinte se rasfrang in declaratia lui Reese Witherspoon care spune ca: „Ambitia nu trebuie perceputa drept ceva negativ.”

Lana Del Reylana-del-rey_result

Gaseste pe cineva care are totul in viata si intreaba-l cum a ajuns acolo. Alege-ti inteligent un model de urmat, afla ce a facut si fa si tu!”. Aceste cuvinte venite de la artista Lana Del Rey sunt cel mai bun sfat pentru tinerele care inca nu stiu ce drum sa urmeze in viata. Modelul pe care-l alegem este cel mai important pentru construirea viitorului pe care ni-l dorim.

Dietele infricosatoare ale divelor de la Hollywood

coco-chanel_resultCoco Chanel

Coco Chanel a lasat in urma sa o seama de citate motivationale si inspirationale, insa o fraza ar putea deveni mantra pentru anul ce vine ar fi: „O femeie trebuie sa fie doua lucruri: cine si ce vrea ea!”. Niciodata nu-ti subestima capacitatile, tine cont ca, pentru a-ti atinge un tel, ai nevoie, in primul rand, de incredere in tine. Esti cine vrei sa fii! Tu alegi!

Cara Delevingnecara-delavingne_result

Greselile sunt o buna dovada ca ai incercat”, acesta este mottoul pe care se bazeaza Cara si se pare ca a fost cea mai buna alegere a sa. Esecul nu trebuie privit ca un final de drum, ci, asa cum crede si celebrul fotomodel, trebuie privit ca cel mai bun profesor care iti ofera, totodata, si experienta.

Vedete de la Hollywood cu origini romanesti

amal-clooney_resultAmal Clooney

Daca exista o femeie care a castigat perseverand, aceasta este Amal, sotia lui George Clooney, care a reusit sa atinga succesul nu prin prisma partenerului, ci prin propriile sale calitati de avocata. Ce fraza o ghideaza in viata? „Cateodata trebuie sa treaca ani de zile sa primim rezultatul asteptat, insa niciodata n-ar trebui sa renuntam”.

J.K. Rowling

Joanne Rowling este o celebra autoare britanica devenita cunoscuta la nivel international gratie romanelor sale fantastice „Harry Potter”. Cu toate ca ducea un trai modest, chiar dificil, inainte, o data cu aparitia seriei „Harry Potter”, viata sa s-a schimbat radical, atat din punct de vedere financiar, cat si social, devenind femeia cu cea mai mare influenta in Marea Britanie a timpului prezent. Ce a ghidat-o pe Joanne in viata? „Totul este posibil daca avem suficient curaj si tupeu”, cu alte cuvinte, „Daca vrem, putem”.

Text: Madalina Manole