WoW! Iata cum arata Thalia la 45 de ani si care sunt secretele frumoasei artiste!

Thalia, pe numele sau complet Thalia Ariadna Sodi Miranda, a facut furori in anii ‘90 atat cu rolurile din telenovele, cat si cu melodiile sale care si acum ne rasuna in minte. Ne-o amintim cu drag din serialele sud-americane “Marimar”, “Sarmana Maria”, “Maria Mercedes” si “Rosalinda” si, cu siguranta, am dansat alaturi de ea pe ritmurile latino ale piesei “Amor a la mexicana”. Ei bine, desi a trecut un sfert de veac de cand ne fascina cu frumusetea si talentul sau, se pare ca timpul a stat in loc pentru Thalia, caci la cei 45 de ani, artista de origine mexicana arata mai bine ca niciodata. Dovada stau pozele needitate pe care aceasta le publica constant pe retelele de socializare, dar si ultima sa aparitie in public, la decernarea premiilor Tony Awards din aceasta luna.



Thalia, o familista convinsa

Cu toate ca era celebra si cariera sa internationala era pe val, Thalia a decis sa se dedice familiei si pentru o perioada buna de timp s-a retras din viata publica. In anul 2000 s-a casatorit cu Tommy Mottola, fostul sot al lui Maryah Carey, cel care pe atunci detinea casa de discuri Sony Music. Cu toate ca intre cei doi este o diferenta de varsta considerabila, Tommy fiind cu 22 de ani mai mare decat sotia sa, au impreuna doi copii, o fetita pe nume Sabrina Sakae, de 9 ani, si un baietel de 5 ani, Matthew Alejandro.

“Desde esa noche”, pe val cu Maluma

Thalia a demonstrat ca este unul dintre artistii nemuritori care se pot reinventa si pot ajunge in topurile internationale de fiecare data cand isi doresc. Anul trecut artista a batut recordurile cu piesa “Desde esa noche”, piesa pe care o canta impreuna cu Maluma, cel care a facut ravagii in lumea muzicala a ultimilor ani prin colaborarile cu artisti de succes ca Shakira sau Ricky Martin. Spre deliciul fanilor, videoclipul piesei este cel putin incitant si da frau liber imaginatiei. Cine ar zice ca intre cei doi este o diferenta de… 22 de ani?

Thalia detine secretele tineretii fara batranete?

Thalia este una dintre putinele actrite de telenovele, si nu numai, care a reusit sa-si conserve intocmai frumusetea pentru ca, desi pare greu de crezut, actrita implineste pe 26 august varsta de 46 de ani, insa nu are niciun rid, avand tenul chiar mai frumos decat in tinerete. Daca in adolescenta Thalia facea eforturi sa-si mentina greutatea constanta, astazi diva se poate mandri cu o silueta sculptata si, pe buna dreptate, caci artista s-a supus in tinerete unei operatii pentru indepartarea a doua coaste. Pe de alta parte, gurile rele sustin ca aceasta ar fi trecut de mai multe ori pragul medicului chirurg si ca nu ar fi chiar straina de injectarea acidului hialuronic si a botoxului contra ridurilor. Ei bine, chiar si asa nu putem decat sa o felicitam pe indragita cantareata, caci si-a pastrat intocmai trasaturile naturale si a reusit sa nu depaseasca limitele bunului simt la acest capitol. Cu toate acestea, Thalia a dezvaluit o parte dintre secretele sale de frumusete atunci cand a postat pe contul sau de Instagarm mai multe fotografii in care aceasta practica yoga, pozitiile dificile in care reusea sa-si mentina echilibrul demonstrand anii de practica din spate.

Sursa foto: arhiva personala

Text: Madalina Manole