Madonna – blocată de Instagram pentru postările despre COVID-19

După ce a uimit întreaga lume cu ştirea că a avut noul coronavirus şi că a dezvoltat anticorpi (vezi aici), Madonna uimeşte din nou. Vedeta spune că există deja un vaccin anticovid. Având peste 15 milioane de followers, mesajul video care afirma acest lucru a fost şters imediat de pe Instagram.

Cântăreaţa a distribuit pe contul personal un material considerat de propagandă, un videoclip care confirma existenţa unui vaccin anticovid. Tratamentul ar fi disponibil de multe luni, dar, potrivit vedetei, este păstrat în secret „pentru a le permite bogaţilor să devină şi mai bogaţi, iar săracilor şi bolnavilor să devină încă şi mai bolnavi.”  

Mai mult, în filmuleţ, medicul american Stella Immanuel susţine folosirea medicamentelor pe bază de hidroxiclorochină, benefic şi pentru malarie. Comunitatea ştiinţifică, însă, nu a dovedit că acesta ar fi eficient şi împotriva COVID-19.

Acest video a fost distribuit zilele trecute şi de Donald Trump, dar, de asemenea, a fost şters.

https://www.instagram.com/p/CDKVD9Ph49v/



Madonna uimeşte cu apariţia sa!

Artista în vârstă de 61 de ani, Madonna, a fost fotografiată de paparazzi, pe străzile din Paris, în timp ce se deplasa la pas cu ajutorul unui baston.

Acum câteva luni, cântăreața americană a fost nevoită să-și anuleze mai multe concerte pe care le avea în Paris. Acest lucru nu se datora coronavirusului, ci din cauza problemelor ei de sănătate, anunţa vedeta înainte să surprindă cu vestea că are COVID-19.  Vezi întreaga ştire AICI!

Text: Bettina Cristea